Továbbra is hazudik hatalmas fogyásáról Christina Aguilera - képek

Vágólapra másolva!
Egyáltalán nem érdekli Christina Aguilerát a sok rosszindulatú pletyka a fogyásáról, sőt, élvezi, hogy mindenki róla beszél, szándékosan mutogatja magát lenge öltözetben, hogy vele foglalkozzanak.
Vágólapra másolva!

Christina Aguilera tavaly év végén lepte meg az embereket, miután évekig a túlsúlyával küzdött, majd hirtelen drasztikusan lefogyva jelent meg a színpadon. A szexi énekesnő korábban azt állította, hogy nem szégyelli a túlsúlyát, ő maga többször is elmondta, hogy nem akar lefogyni, mert büszke a gömbölyded idomaira, és így szereti a testét. Ennek ellenére mégis durván lefogyott, amivel sikerült meglepnie a rajongóit a tavalyi Las Vegasban tartott koncertjén, ahol merész szettekben mutogatta magát.

Azóta sem fogta vissza magát, direkt hergeli az embereket sokat láttatni engedő ruhákban, és élvezi, hogy váratlan, húszkilós fogyásáról beszél mindenki. A 43 éves énekesnő eleinte bő ruhákban rejtegette a változást, valószínűleg azért, hogy csillapodjanak a kedélyek, hiszen sokan úgy gondolják, hogy a Hollywoodban is egyre népszerűbb Ozempic segítségével sikerült ennyit fogynia, és korábban csak hazudozott arról, hogy nem bánja, hogy van rajta felesleg.

A fogyása miatt ért támadásokra ő sem válaszolt, pedig minden egyes bejegyzése alatt megvádolják őt, hogy illegálisan jutott hozzá a cukorbetegeknek szánt injekcióhoz, ami hazánkban is egyre elterjedtebb. Akkor kapott nagyobb médiafigyelmet ez a korántsem veszélytelen módszer, amikor hirtelen hiánycikké váltak az ilyen készítmények, és a cukorbetegek, akiknek valóban szükségük lenne az injekcióra, emiatt nem jutottak hozzá, hiszen irracionálisan megnőtt iránta a kereslet, Magyarországon is okozott már pár nagyobb botrányt az injekcióval való visszaélés - írja a Daily Mail.

Most Christina Aguilera újabb sokkoló fotókon mutatta meg magát a közösségi oldalán, és követői elszörnyedtek a látványtól. Bár sokan dicsérik a megújult külsejét, és úgy gondolják, hogy ismét úgy néz ki, mint húsz évvel ezelőtt, de többen úgy látják, hogy ez nem egészséges, és lassan már rá sem lehet ismerni az énekesnőre.

Aguilera legutóbb egy világos rózsaszín bodyban, fehér combcsizmában mutogatta hibátlan alakját, ami alatt özönlöttek a kommentek megújult külsejére, de számos kritikát is kapott, volt, akit aggaszt, hogy lassan már csontsoványra fogyasztja magát a valószínűleg testképzavaros énekesnő.

Már egyáltalán nem úgy néz ki, mint Christina Aguilera!

- írta szomorúan egy követője, egyik legmegosztóbb bejegyzése alatt.

"Újra 2000-ben járunk?"- utalt valaki arra, hogy úgy néz ki, mint karrierje kezdetén.

Miért fogyott ilyen sokat? Minden rendben van vele?

- kérdezte valaki némi aggodalommal, arra utalva, hogy nem egészséges ez a nagymértékű, hirtelen fogyás, mire valaki azt válaszolta neki, hogy "valószínűleg Ozempic" segítségével fogyott le ennyire az énekesnő.

Menjen orvoshoz, az majd segít rajta

- vélekedett egy másik felhasználó, de többen is írták, hogy valószínűleg segítségre szorul, metáplákozási zavarai is lehetnek.

christina aguilera
Folyton sokkolja az embereket a felismerhetetlenre fogyott énekesnő
Fotó: Christina Aguilera Instagram

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!