A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
2
Bronzérem
1
HUNMagyarország
21:05VízilabdaMagyarország-Japán
HUNMagyarország
22:03ÚszásSzabad 4 x 200m
NyílNyíl

Nagyon furcsa dolgot vettek észre Horváth Éva arcán - képek

Vágólapra másolva!
Horváth Éva is mindent megtesz azért, hogy fiatalos kinézetét megőrizze. Azonban most egy igen furcsa fotót mutatott magáról, ami miatt rengetegen támadják őt, durva dolgokkal vádolják.
Vágólapra másolva!

Nem az első eset, hogy Horváth Évát a külseje miatt kritizálják, ugyanis sokan azt nehezményezik, hogy mennyire megváltoztak az arcvonásai, és túlzásba viszi a plasztikát. Vannak, akik úgy gondolják, inkább fotói utómunkálatával manipulálja a követőit, azonban a szerkesztés néha félresikerül, és nem lesz túl szép a végeredmény. Így történt egy nem régen közzétett fotójával is, aminél elszabadultak az indulatok az egykori szépségkirálynő kinézete miatt, durva kritikákkal illeték.

Akarom hinni, hogy csupán a faceapp csúszott félre és nem a töltések tették ezt az arcával. Régen olyan szép nő volt, és itt most nem arra gondolok, hogy megöregedett, hanem az arcvonásaira, amik mostanra már teljesen eltűntek. Valaki látta mostanában élőben?

- tette fel meglepetten a kérdést egy bulvártémákkal foglalkozó csoport tagja, aki szerint szomorú, hogy Horváth Éva is ezt a divatot követi, amit általában a vele egykorú nők.

"Szerintem mindig idősebbnek nézett ki a koránál, de ezt a 'végzet asszonya' sminknek és frizurának köszönheti..." - jegyezte meg valaki más, míg volt, aki szerint sosem volt igazán szép, és most egyszerűen csak idősödik.

Szerintem meg pont azért van felpüffedve a feje, mert összevissza szurkáltatja.

Szokott is videót kitenni, amikor itthon vannak, hogy milyen kezeléseket kap arcra és dekoltázsra" - állapította meg egy másik felhasználó, aki követi Horváth Évát, és szerinte a plasztikai beavatkozásai miatt csúszott el az arca, és ez látható az alábbi képen.

Annyi biztos, hogy Horváth már nem csinált titkot legutóbb abból, hogy hyaluronsavval töltik az arcát, amikor mindenki kérdezgette tőle, hogy mitől dagadt be úgy az arca.

Többen kérdeztétek mi az a kis pukli az arcomon... Zitától kaptam egy jó kis hyaluron szurit a bőröm alá.

Mert tudjátok a bőrfelszín alatti réteget is hidratálnunk kell!" - magyarázkodott pár hónappal ezelőtt az egykori szépségkirálynő, akit már annyian kérdezgettek akkor, hogy úgy döntött, elismeri a szépészeti beavatkozást, a mostani kritikákra azonban még nem reagált.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!