Jennifer Lopez nyilvánosan alázta meg Ben Afflecket

Jennifer Lopez, Ben Affleck
Fotó: Instagram.com/benniferxarchives
Vágólapra másolva!
Másodszorra sem sikerült Jennifer Lopez és Ben Affleck kapcsolata, ugyanis a színész-énekesnő augusztus 20-án beadta a válókeresetet. A házasságuk állítólag Jennifer Lopez miatt mehetett tönkre, aki nyilvánosan alázta meg egykori férjét.
Vágólapra másolva!

Egy ideje már sejteni lehet, hogy valami nincs rendben Jennifer Lopez és Ben Affleck házasságával, de ők ezt minden lehetséges módon igyekeztek tagadni. Az énekesnő az első pletykák után kínosan ügyelt rá, hogy többször is lefotózzák őket a nyílt utcán, de egy ponton világossá vált, hogy menthetetlen a kapcsolat. 

Ben Affleck, Jennifer Lopez
Jennifer Lopez és Ben Affleck házassága válással végződött
Fotó: Instagram.com/bennifermemories/

Az énekes-színész augusztus 20-án vetett véget a találgatásoknak és a színjátéknak, ugyanis benyújtotta a válókeresetet. Ezzel pedig hivatalossá tette a pletykákat, és megerősítette, hogy másodszorra sem sikerült a Batman-filmek sztárjával a kapcsolata. Információk szerint Jennifer Lopez szándékosan választotta ezt az időpontot, ugyanis bár júliusban Las Vegas aprócska kápolnájában titokban esküdtek meg, később egy nagyobb ceremóniára is sor került, melyet épp augusztus 20-án rendeztek. 

Állítólag Jennifer Lopez új dokumentumfilmjének köze lehetett hozzá, hogy megromlott a pár kapcsolata. Az énekes-színésznő ugyanis úgy döntött, hogy a nyilvánosságra hozza a Ben Affleck által írt szerelmesleveleket, melyek igen bensőségesek voltak. A férfi évekig megőrizte az üzeneteket, levélváltásokat, melyből egy különleges emlékkönyvet is csináltatott, ezt pedig akkor adta át Lopeznek, mikor újra egymásra találtak. 

"Ez a könyv az a könyv, amelyet Ben adott nekem az első közös karácsonyunk alkalmával. 

Ez minden levél és minden üzenet, amit írtunk egymásnak 20 évvel ezelőtt és ma 

- mesélte a sztár. 

Affleck mindig is különlegesnek tartotta ezeket az üzeneteket, és megdöbbent, amikor egykori párja úgy döntött, hogy megosztja őket a zenészeivel, hogy ihletet merítsen - olvasható a Daily Mail oldalán. 

Jennifer Lopez és Ben Affleck osztozik a vagyonon

A válási papírokból kiderült, hogy a pár nem kötött házassági szerződést, így minden közös vagyonon osztoznak majd. Ez azonban meglepő, tekintve, hogy egyikőjük sem először volt házas, így a két sztár bízott abban, hogy ez most örökre szól. Hónapok óta próbálnak megegyezni, azonban már annyira eldurvult Jennifer Lopez és Ben Affleck között a vita, hogy egyes források szerin már nem is beszélnek egymással. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!