Ezért adta fel legnagyobb álmát Kasza Tibor

Kasza Tibor
Vágólapra másolva!
Ritkán beszél a magánéletéről a TV2 nagysikerű Szerencsekerék műsorvezetője, aki most egy új szerepben tér vissza a képernyőre. Kasza Tibi hamarosan a Kísértés című párkereső reality műsorvezetőjeként lesz látható, mely szeptember 1-én, vasárnap kerül adásba.
Vágólapra másolva!

Kasza Tibi műsorvezetésével indul a hétvégén, azaz szeptember 1-jén a Kísértés című realityműsor. A TV2 látványos produkciójában négy pár teszi próbára a kapcsolatát: nem lesz könnyű feladatuk, hiszen 10 férfi és 10 nő igyekszik majd elcsábítani őket, ráadásul a párok külön-külön fognak lakni, ami még inkább növeli a kísértést. A műsor húsz év után tér vissza a magyar televízióba, az eredeti verzió, a Temptation Island 2001-ben debütált az Egyesült Államokban. A premierre akkoriban 16 millió tévéző volt kíváncsi, a széria azonban csak 2003-ig ment – utána csak 2019-ben támasztotta fel az USA Network, majd idén a Netflix.

Kasza Tibi, Kísértés
Kasza Tibi a Kísértés műsorvezetője a reality férfi szereplőivel
Fotó: Ladóczki Balázs - Origo

A műsor már a kezdetektől fogva vitákat váltott ki az amerikai médiában, de a hírverés persze nem ártott a nézettségnek. Az alaphelyzet szerint négy férfi szereplő lakik együtt 10-12 szépséggel, fiatal csinos nővel, persze remek körülmények közt, medencés házban. A férfiak megpróbálnak hűek maradni a párjukhoz, a szingli nők feladata pedig elcsábítani őket, próbára tenni a hűségüket, szerelmüket. Ehhez különféle praktikákat is bevetnek, és gyakran kerül elő az alkohol is a medencés partikon.

Hazánkban a TV2 csatorna döntött úgy, hogy feltámasztja a sikerműsort, melynek forgatásához is gyönyörű helyszínt választottak, mégpedig Thaiföldet, ami nagyon közel áll a műsorvezető, Kasza Tibi szívéhez. Korábban sokat mesélt arról, mennyire szívesen utazik oda párjával, Darai Andreával, sőt, még azt is komolyan fontolgatták Darai komoly migrénje miatt, hogy tartósan oda is költöznek. Kasza Tibi sokáig álmodozott arról, hogy kétlaki életet élnek majd, és elsősorban Thaiföld lesz a székhelyük, azonban ez nemrég talán végleg meghiúsult.

Egyelőre szögre akasztottuk a kétlaki élet ötletét, mert a gyerekek az elsők. 

A nagylányomat ide köti az iskola, a barátai, a lovaglás. Megvan a megszokott kis életük. Az utazás örökre megmarad, de a költözés most nincs napirenden..." - magyarázta a TV2 műsorvezetője, akinek 2018-ban született meg első lánya, Lora Bella, majd 2022-ben Liza Panna. A család azóta visszavonultan él, csak ritkán osztanak meg magukról információkat a közösségi médiában, hiszen óvják a gyerekeik magánéletét.

Bár a forgatások idejére Darai Andrea és a kislányok is elkísérték Kasza Tibit, és nagyon jól érezték magukat az ottani környezetben, hiszen elmondása szerint nagyon családbarát hely Thaiföld, mégsem merült fel bennük újra a költözés kérdése. Azt is elárulta, hogy rengeteget tanult a forgatások során, hiszen a humoros énjét most háttérbe kellett szorítania, mivel a helyzet is ezt követelte tőle. A műsor során kialakult drámák és helyzetek azonban őt is nagyon megviselték, ezért is hálás a feleségének, hogy vele tartott az utazásra, és a nap végén mindig segített neki feldolgozni az ott történteket - írja a Bors.

Kasza Tibi, Darai Andrea
Kasza Tibi számára a családja az első, így lemondott a Thaiföldre költözésről
Fotó: Kasza Tibi Instagram

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!