Friss hírek érkeztek Katalin hercegné állapotáról

Katalin hercegné
Vágólapra másolva!
A walesi hercegné tavasszal sokkolta az embereket, ugyanis bejelentette, hogy rákos beteg. Katalin hercegné azóta is kemoterápiás kezeléseket kap, állapotáról azonban biztató hírek érkeztek.
Vágólapra másolva!

A rákos beteg Katalin hercegné egyre jobban van, amit mit sem bizonyít jobban, mint hogy néhány héttel ezelőtt visszatért III. Károly király hivatalos születésnapi ünnepségére. A figyelem akkor jórészt Katalinra összpontosult, ugyanis szinte az utolsó pillanatig bizonytalan volt, hogy a walesi hercegnő részt tud-e venni a hagyományosnak mondható ceremónián. A walesi hercegné korábban azt nyilatkozta, hogy reméli, hogy a nyár folyamán további nyilvános eseményen is részt vehet, ezt egészségi állapotától tette függővé. Nemrég a wimbledoni teniszbajnokság döntőjén is részt vett kislányával, Sarolta hercegnővel, ami szintén bizonyítja, hogy egyre jobban érzi magát.

Katalin hercegné
Katalin hercegné egyre jobban van
Fotó: JUSTIN TALLIS / AFP

Katalin hercegné egészségügyi állapotáról azonban már régóta nem érkezett semmilyen információ, egészen mostanáig. Vilmos herceg és Katalin közeli ismerőse megosztotta, hogy a walesi hercegné ma már sokkal jobban.

"A leendő király nyugodtnak tűnik, mivel felesége állapota előrehaladást mutat a rákkezelése után" - fogalmazott egy bennfentes. 

Vilmos herceg egyébként bejelentette, hogy szeptemberben visszatér hercegi kötelezettségeihez, ami szintén alátámasztja a forrás  szavait. Továbbá azt is elárulta, hogy Vilmos nagyon boldog, amiért a nyári szünetet a családjával töltheti - olvasható a Geo News oldalán. 

Katalin hercegné márciusban jelentette be, hogy rákos

Nem sokkal azután, hogy kiderült, hogy a brit uralkodó rákos, Katalin hercegné március 22-én, egy videónyilatkozatban jelentette be, hogy rákos megbetegedéssel küzd. A hír az egész világot megdöbbentette, mindenki nagyon aggódott érte. Habár a Kensington-palota több közleményben is beszámolt Katalin aktuális állapotáról, a mai napig nem derült ki, hogy milyen típusú és hanyas stádiumú rákkal küzd.

A hercegné még korábban hangsúlyozta, hogy a gyógyulására szeretne koncentrálni, éppen ezért elvonult a nyilvánosság előtt, családja pedig mindenben maximálisan támogatja őt. A királyi pár egy közeli ismerőse szerint az a tény, miszerint a walesi hercegné állapota fokozatosan javul, Vilmosnak is köszönhető.

Hozzátette, hogy a közösségi médiának nagy szerepe van abban, hogy a királyi család tagjai állandóan idegeskednek, ugyanis különféle teóriák jelennek meg mind Katalin hercegné, mind pedig III. Károly király betegségét illetően. 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!