A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
3
HUNMagyarország
18:00VízilabdaGreece-Hungary
HUNLosonczi Dávid
19:55BirkózásTurpal Bisultanov-David Losonczi
NyílNyíl

Mindjárt kiesnek a bikinifelsőből Katy Perry mellei - fotók

Katy Perry
Katy Perry a Tiffany & Co. New York-i partiján
Fotó: Dimitrios Kambouris / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Vágólapra másolva!
Katy Perry mintha egy-két számmal kisebb bikinifelsőt vett volna fel a strandoláshoz – nézze meg a képeit!
Vágólapra másolva!

Katy Perry újabb szokásához híven ismét kevés ruhában népszerűsítette új anyagát, a 143 című lemezt, az azon szereplő dal, a Lifetimes megjelenését bikiniben jelentette be – az alkalomra azonban mintha a kelleténél egy-két számmal kisebb darabot választott volna, lapozható bejegyzése harmadik fotóján jól látszik, hogy a felső alig takarja a melleit. Nézze meg a posztját!

Katy Perry bikiniben jelentette be új dala megjelenését:

Katy Perry nemrég egy ibizai klubban lepte meg a közönséget hiányos öltözékben: narancs felsőben, tangás fenekét szabadon hagyva jelent meg a színpadon, úgy vegyült el a táncosokkal. Akciója nem aratott osztatlan sikert, de elsősorban nem a szettje miatt, hanem azért, mert pizzaszeleteket dobált a vendégek közé, amiért sokan pazarlással, az étel elpocsékolásával vádolták.

Nem túl népszerű mostanában

Az új lemez húzódalának szánt Woman's World igen vegyes kritikákat kapott, de a promóciós körút az ibizai botrány előtt sem ment túl jól Katy Perrynek: a mélypontja talán az volt, amikor Barcelonában részegen csókolózott egy idegennel.

Az énekesnő júliusban egy áttetsző rózsaszín csipkeruhában érkezett a La Terrrazza nevű klubba, ahol olyan jól érezte magát a rajongói társaságában, hogy az egyiküket váratlanul meg is csókolta a buli hevében – ami hatalmas indulatokat váltott ki a nyilvánosságból. Sokak szerint édesanyaként, stabil párkapcsolatban élő nőként (főleg Orlando Bloom élettársaként) nem lehet így viselkedni, akkor sem, ha válságban az albuma. Voltak, akik nem felháborodva, hanem aggodalommal írtak az esetről, szerintük valami nagyon nincs rendben az énekesnővel, a mentális állapotával.

A focirajongókat is magára haragította

Katy Perry a foci-Eb során a futballrajongók egy részét is magára haragította, miután a döntőben nyíltak szurkolt az angoloknak – az ennek hangot adó bejegyzésében azonban nem sikerült eltalálnia, hogy az emojik közül melyik jelzi az angol zászlót.

Támogató posztjában az énekesnő ugyanis az angol zászló helyett a brit lobogót szúrta be emojiként, vagyis nem a vörös keresztet használta fehér alapon, hanem az ismertebb Union Jacket – amivel csak az volt a gond, hogy a Union Jack az egész Egyesült Királyság zászlaja, miközben az Eb-n hagyományosan annak tagországai külön versenyeznek, az angol mellett van skót, walesi és északír fociválogatott is.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!