A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
2
Bronzérem
2
HUNMagyarország
14:00VízilabdaMagyarország-Ausztrália
HUNMagyarország
16:00KézilabdaMagyarország-Franciaország
NyílNyíl

Kilógó fenékkel okozott újabb botrányt Katy Perry - videó

Katy Perry
Katy Perry
Fotó: ANGELA WEISS / AFP
Vágólapra másolva!
Katy Perrynek mostanában nem nagyon sikerül eltalálnia, hogy a rajongói mire vágynak, legújabb akciója miatt is sokan szidták.
Vágólapra másolva!

Katy Perry gőzerővel népszerűsíti új anyagát, a 143 című lemezt, most épp egy ibizai klubban lepte meg a közönséget, újabb szokásához híven kevés ruhában. Az énekesnő narancs felsőben, tangás fenekét szabadon hagyva jelent meg előzetes bejelentés nélkül a színpadon, ahol a táncosokkal elvegyülve pár szelet pizzát is szétdobált a Pacha vendégeinek. Nézze meg az akcióját!

Katy Perry lapozható Instagram-posztja, a második oldalon a pizzadobálásról készült videóval:

Katy Perry bejegyzését nyolc óra alatt közel 250 ezren kedvelték, de a hozzászólások között többen támadták is, pazarlással, az étel elpocsékolásával vádolták, miközben rengetegen éheznek a világban. Mások azt is felemlegették, hogy ő maga valószínűleg illegális szerekkel fogyott le, nem túl elegáns, hogy másoknak meg pizzát dobál.

Nem túl népszerű mostanában

Az új lemez húzódalának szánt Woman's World igen vegyes kritikákat kapott, de eddig a promóciós körút sem sikerült túl jól: a mélypontja talán az volt, amikor Katy Perry Barcelonában részegen csókolózott egy idegennel

Az énekesnő egy áttetsző rózsaszín csipkeruhában érkezett a La Terrrazza nevezetű klubba, ahol nagyon jól érezte magát a rajongói társaságában, olyannyira, hogy az egyiküket váratlanul meg is csókolta a buli hevében – ami hatalmas indulatokat váltott ki a nyilvánosságból. Sokak szerint édesanyaként, stabil párkapcsolatban élő nőként (főleg Orlando Bloom élettársaként) nem lehet így viselkedni, akkor sem, ha válságban az albuma. Voltak, akik nem felháborodva, hanem aggodalommal írtak az esetről, szerintük valami nagyon nincs rendben az énekesnővel, a mentális állapotával.

A focirajongókat is magára haragította

Katy Perry a foci-Eb során a futballrajongók egy részét is magára haragította, miután a döntőben nyíltak szurkolt az angoloknak – az ennek hangot adó bejegyzésében azonban nem sikerült eltalálnia, hogy az emojik közül melyik jelzi az angol zászlót.

Támogató posztjában az énekesnő ugyanis az angol zászló helyett a brit lobogót szúrta be emojiként, vagyis nem a vörös keresztet használta fehér alapon, hanem az ismertebb Union Jacket – amivel csak az volt a gond, hogy a Union Jack az egész Egyesült Királyság zászlaja, miközben az Eb-n hagyományosan annak tagországai külön versenyeznek, az angol mellett van skót, walesi és északír fociválogatott is.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!