Megrázó vallomást tett az agydaganatáról Keresztes Ildikó

Keresztes Ildikó
Vágólapra másolva!
Az énekesnő mindenkit sokkolt bejelentésével, amikor elárulta, hogy súlyos agyműtéten esett át, ezért tűnt el a nyilvánosság elől. Keresztes Ildikó sokáig hallgatott a betegségéről, most újabb megrázó vallomást tett arról, hogyan küzdött meg lelkileg a ténnyel, hogy agydaganata van.
Vágólapra másolva!

Keresztes Ildikó május végén szólalt meg először a súlyos betegségéről, amikor megrázó részleteket árult el arról, hogyan derült fény arra, hogy sürgősen meg kell operálni az agyát. Először beletörődött, hogy meg fog halni, de azóta már túl van a nehezén, ezért is döntött úgy, hogy beszél a történtekről. Az énekesnő úgy érezte, tartozik ezzel a közönségének, hogy magyarázatot ad az eltűnésére.

Keresztes Ildikó
A műtét után Arubára utazott Keresztes Ildikó, hogy megünnepelje a gyógyulását
Fotó: Keresztes Ildikó / Instagram

A fülemtől vágtak a hajam tövében a homlokom közepéig, mert találtak az agyamban egy daganatot. 

Novemberben derült ki, ám nem akartam róla beszélni, mert találgatásokra adott volna okot, és nekem elsősorban nyugalomra volt szükségem" - mondta akkor Keresztes Ildikó, aki azóta szerencsére már túl van a nehezén, de lelkileg is fel kell épülnie a megpróbáltatások után.

Bár ritkán beszél a legmélyebb érzéseiről, most mégis elárulta, hogyan dolgozta fel érzelmileg, amikor kiderült, hogy milyen súlyos beteg és akár meg is halhat.

Azt szoktam mondani, hogy a magam módján vagyok vallásos és amikor igazán kellett, akkor mindig ott volt. 

A betegségemmel sem harcoltam, amikor vártam a diagnózist az volt bennem, hogy mit tudok én ehhez még hozzátenni, azon kívül, hogy jó kezekben vagyok és méltósággal viselem, fegyelmezetten mindent megteszek, amit az orvosok javasolnak, utána pedig hiszek a Jóistenben, hogy minden jól fog alakulni" - magyarázta az énekesnő, aki elég szigorú ömagával, és úgy érzi, mások emiatt is gondolják róla, hogy nem érzékeny alkat, holott nagyon is az.

Zord külsőm ellenére egy rettentően érzékeny ember vagyok, bár most már talán nem annyira, mint korábban. Egyébként abnormálisan kishitű voltam magammal szemben egész életemben.

Nagyon sokmindenért egyedül harcoltam meg nőként, bár persze nagyon sok jó ember volt mellettem, akik segítettek, elismertek, de mindig megkérdőjeleztem azt, hogy amit én csinálok, az elég jó-e" - idézi a Bors Keresztes Ildikó szavait, akinek tudat alatt az adott erőt, amikor a legnagyobb bajban rájött, mennyien szeretik és támogatják őt a felépülésében.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!