Egy jegyespár is próbára teszi szerelmét a Kísértésben

Vágólapra másolva!
Hogy miért vágtak bele a kalandba és milyen félelmeik voltak, arról most ők maguk meséltek a Mokkában. A Kísértés hamarosan, szeptember elsején indul a TV2-n.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, szeptember 1-én az Ázsia Expressz ötödik évadával együtt indul el a TV2-n a Kísértés. A műsorban 20 mindenre elszánt kísértő érkezik, azzal a céllal, hogy elcsábítsák a párosok egyik tagját. 

Inge és Lóri jegyesekként tették próbára szerelmüket A Kísértésben - erről péntek reggel a Mokkában meséltek. "Mi elég jól ismerjük egymást, elég kalandvágyóak vagyunk, és eléggé szeretünk utazni" - válaszolták arra a kérdésre, hogy miért vállalták, hogy részt vesznek ebben a műsorban. Balin volt a lánykérés, a szigeten pedig annyira jól érezték magukat, hogy megbeszélték, még több hasonló helyre el szeretnének jutni közösen. A nyaralásból hazatérve lettek figyelmesek arra, hogy párokat keres a TV2 a Kísértés című realityhez. Felkeltette az érdeklődésüket a kaland: nagyon szerettek volna eljutni Thaiföldre, és úgy érezték, a műsor tökéletes lesz egy legény-, illetve lánybúcsúra az esküvőjük előtt.

"A műsor számunkra a bizalomról szól, a másik ember ismeretéről. Nem arról, hogy bedobjuk a másikat a közösbe" - mondta Lóri, ezzel pedig Inge is egyetértett. Azt nem árulhatták el, hogy mennyire sikerült jól a kapcsolatukat nézve ez a műsor, azaz kiállta-e a kapcsolat a Kísértés próbáját vagy sem: ez majd az adásokból derül csak ki. 

Egyelőre nem tudni, hogy együtt maradtak-e

Orosz Barbara kérdésére a TV2 reggeli műsorában azt sem mondhatták meg, hogy megvolt-e az esküvőjük a forgatás óta vagy sem. Mindenesetre azt bevallották, hogy voltak nehéz helyzetek a műsorban, és nem mindig volt jó érzés látni, hogyan flörtölnek a villában a párjukkal a kísértők.

Lapozzon, és tudja meg, miről fog szólni ez az új műsor!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!