Kísértés: ezek a párok teszik próbára a kapcsolatukat a TV2 legújabb műsorában

Vágólapra másolva!
Szeptember 1-jén debütál a TV2-n a világhírű Temptation Island, azaz A Kísértés, a párok próbája. A Kasza Tibor műsorvezetésével Thaiföldön forgatott műsorban négy pár vállalkozik arra, hogy próbára tegye kapcsolatát. Mutatjuk, kik vállalták ezt a kalandot.
Vágólapra másolva!

Vasárnap este az Ázsia Expressz ötödik évadával együtt indul el a TV2-n a Kísértés. A szereplők közül a kísértőket már bemutattuk: a mindenre elszánt, szexi nőkről itt talál vadító képeket, itt pedig a jóképű férfiak találhatóak. Most megmutatjuk a párokat, akik vállalták, hogy kockára teszik a kapcsolatukat. Négy pár vágott neki egy elképesztő kalandnak, hogy válaszokat kapjanak a párkapcsolatuk középpontjában álló egyik legfontosabb kérdésre: mit bír el a szerelmük. 

A Thaiföldre érkező szerelmeseket húsz mindenre elszánt kísértő próbálja elcsábítani, akik bármit megtesznek a siker érdekében.

 A párok nem sokkal az érkezésük után megismerkednek a női és férfi kísértőkkel, majd a szerelmesek szétválasztásra kerülnek és a sziget két külön szegletébe, egy-egy mesés villába költöznek az ellenkező nemű csábítókkal. Mindkét ház élete tele lesz vad bulikkal, látványos feladatokkal és romantikus randevúkkal. Innentől kezdve a párosok tagjainak nincs közvetlen kapcsolata egymással és csak akkor hagyhatják el a villákat, ha randevúra indulnak az általuk választott kísértőkkel. 

A Kísértés egyik legizgalmasabb pontja a tábortűz ceremónia. Ilyenkor a műsorvezető külön-külön fogadja a párok női és férfi tagjait, hogy egy-egy rövid videón mutassa meg a fiataloknak, hogyan tölti idejét párjuk. Ezek a videók egyesek számára megkönnyebbülés, mások számára pedig gyanakvás, harag és azonnali bosszú forrása lesz. Nincs „díj” vagy „nyertes". 

Amit a párok elvisznek a Kísértés szigetéről az az, hogy biztosan fogják tudni a kapcsolatuk értékét, valódiságát. Vajon a szerelem lesz erősebb vagy a kísértés?

Lapozzon, ismerje meg a párokat!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!