"Itt ma szex lesz" - megérkeztek a villába a Kísértés szereplői

Kasza Tibi a kísértő lányokkal
Fotó: Ladóczki Balázs - Origo
Vágólapra másolva!
Vasárnap indul a TV2-n a Kísértés, a párral érkező fiúk már szétnéztek a villában.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, vasárnap, szeptember 1-én az Ázsia Expressz ötödik évadával együtt indul el a TV2-n a Kísértés, a Temptation Island új verziója. A műsort már év elején felvették Thaiföldön, Ko Szamuj szigetén, a nézők azonban csak most ismerkednek a szereplőkkel, a helyszínnel.

A fényűző lakhelyek egyszer persze a szereplőknek is újak voltak, a párral érkező férfiak is rácsodálkoztak a maguk villájára, ahol a kísértő lányokkal fognak együtt élni. "Itt ma szex lesz" – jegyezte meg rögtön az egyik fiú az egyik ágy láttán a TV2 videója szerint. Nézze meg!

"Mindig az volt minden vágyam, hogy egyszer úgy éljek, mint Hugh Hefner... Hugh Hefner egy nagy példaképem volt anno, és ugye ő egy luxusvillában szebbnél szebb nőkkel osztotta meg a mindennapjait. Igazából most én is ezt fogom csinálni, annyi bökkenővel, hogy én vőlegény vagyok, és talán három-négy lánnyal egyszerre nem tudok felmenni szobára" – mondta Lóri, aki vőlegényként, Inge jegyeseként szerepel a műsorban. 

Mi az a Kísértés?

A műsor húsz év után tér vissza a magyar televízióba, az eredetije, a Temptation Island egyébként 2001-ben indult az Egyesült Államokban. Az alaphelyzet szerint négy férfi szereplő lakik együtt tíz szépséggel, fiatal csinos nővel, persze remek körülmények közt, medencés házban. A férfiak megpróbálnak hűek maradni a párjukhoz, a szingli nők feladata pedig elcsábítani őket, próbára tenni a hűségüket, szerelmüket. Ehhez különféle praktikákat is bevetnek, és gyakran kerül elő az alkohol is a medencés partikon.

Ezzel párhuzamosan a férfiak barátnői, menyasszonyai egy hasonló luxusingatlanban élnek a szomszédban vagy a közelben, persze kigyúrt testű, jóképű srácokkal, akiknek pedig az a feladatuk, hogy elcsábítsanak egy-egy női versenyzőt. Ez persze rengeteg vitával, furcsa félreértéssel, kínos magyarázkodással, botránnyal jár, ugyanis szabályos időközönként a szereplők videókat nézhetnek meg arról, mit művelt a párjuk előző nap. 

A kísértő nőkről – A Nagy Őben már látott Kozelkin Natáliával együtt – itt talál fotókat, miközben a kísértő férfiakat itt nézheti meg. Ha a játékra vállalkozó párokra kíváncsi, ide kattintson!
 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!