A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
2
Bronzérem
2
HUNMagyarország
14:00VízilabdaMagyarország-Ausztrália
HUNMagyarország
16:00KézilabdaMagyarország-Franciaország
NyílNyíl

Mindjárt szétpattan a bikinifelső Köllő Babett mellein - fotó

Köllő Babett zebrákkal
Köllő Babett zebrákkal
Fotó: Instagram/Köllő Babett
Vágólapra másolva!
Köllő Babett egy medencében mutatta meg magát bikiniben.
Vágólapra másolva!

"Naplemente előtti csobbanás" – Köllő Babett csak ennyit írt legújabb Instagram-fotójához, amelyen apró bikiniben és napszemüvegben, vizes hajjal látható egy medence szélén. Nézze meg a bejegyzését!

Köllő Babett bikinis fotója az Instagramról:

Köllő Babett a nyáron több bikinis fotót is megosztott magáról a közösségi oldalán – volt, hogy szokatlan pózban napozott, máskor a tangás fenekét mutogatta –, júniusban pedig a korábbi pletykát is megerősítette, miszerint idén már nem lesz látható a TV2 képernyőjén.

"Valóban nem leszek most ebben az évadban képernyőn, bár kaptam megkeresést, de nemet mondtam, és ez az én döntésem. Ennél többet nem szeretnék mondani róla. Később talán majd igen, de egyelőre nem" – magyarázta akkor.

Júniusban azt is elmondta, hogy egyelőre a nyárra koncentrál, a lányával, Millával szeretne minél több közös programot – ez azonban a lány életkora miatt nem mindig jön össze. "Milla egész júliusban táborozik, nagyon nehéz, mert pont én vagyok az, aki inkább nem táborba küldeném a gyerekemet, hanem otthon tartanám és programoznék, de ő meg menne. Biztos, hogy lesz majd anya-lánya program, de most is például osztálykiránduláson van. Folyamatosan elmenne, de hát 14 éves, ez így van rendjén, élvezze az életet!" – nyilatkozta korábban.

Nélküle is sűrű lesz az ősz a TV2-n

A TV2 rengeteg újdonságot bejelentett egyébként az őszre vonatkozóan, Köllő Babett nélkül is sűrű lesz a programjuk: tizenkét év után visszatér a csatornán a Megasztár, a Sztárban sztárból pedig All Star évad jön, amelyben az eddigi évadok legjobbjai mérkőznek meg egymással.

Visszatér a képernyőre egy "győzis" realityvel a Gáspár család, de újra lesz Kísértés is (ezúttal Kasza Tibivel), miközben a Dancing with the Stars vagy az Ázsia Expressz sem áll meg. Lékai-Kiss Ramónával érkezik a Password – A jelszó című vetélkedő, Ördög Nóra helyett Szabó Zsófival folytatódik az Újratervezés, de két heti sorozat (a S.E.R.E.G. és a Hunyadi Jánosról szóló széria) mellett egyestés event műsorra is számíthatunk: az 1% Club tudományos felmérés alapján teszteli majd a nemzet intelligenciáját.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!