A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
2
Ezüstérem
2
Bronzérem
2
HUNMagyarország
14:30VívásHungary-Italy
HUNMagyarország
15:00VízilabdaAusztrália-Magyarország
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásImane Khelif-Anna Hamori
NyílNyíl

Súlyos sérüléssel került kórházba Beckhamék fia

Brooklyn Beckham
Brooklyn Beckham a 2024-es MET-gálán
Vágólapra másolva!
Brooklyn Beckham fotóval jelezte az Instagramon, hogy kórházba került.
Vágólapra másolva!

Victoria és David Beckham legidősebb fia, Brooklyn Beckham az Instagramon tudatta egy fekete-fehér fotóval, hogy kórházba került: "Eltörtem a vállam, de minden rendben, mert itt van Nicola Anne Peltz Beckham, hogy vigyázzon rám" – írta a bejegyzéséhez, amivel egyúttal a feleségének is megköszönte az ápolást. Nézze meg a posztját!

Brooklyn Beckham bejelentkezése a kórházi ágyáról:

Brooklyn Beckham nem részletezte, hogy miként tört el a válla, az Instagram-sztorijaiból azonban kiderült, hogy előző este nem csináltak semmi különösebben veszélyes dolgot a feleségével: New Yorkban vacsoráztak egy japán omakase étteremben, amelynek lényege, hogy nincs konkrét menü, a vendég a séfre bízza, hogy érzésre személyre szabott ételeket készítsen neki.

Brooklyn Beckham egyébként maga is séfként keresi a kenyerét, miután focistaként, fotósként is kipróbálta magát, legalábbis azt állította egy TikTok-videóban, hogy a főzésből származik a jövedelme nagy része – de valószínűleg mégsem ebből hozta össze 10 millió dollárra becsült vagyonát.

1,3 milliárd forintba került az esküvője

Beckhamék legidősebb fia 2022-ben egy 3 millió fontos, nagyjából 1,3 milliárd forintos ceremónia keretében vette el Nicola Anne Peltzet a családi birtokon, a floridai Palm Beachen.

Az újdonsült házasok az esküvő után több fotót is megosztottak a közösségi oldalaikon a nagy napról: Brooklyn Beckham egy fekete Dior öltönyben mondta ki a boldogító igent, miközben Nicola Anne Peltz egy visszafogott, nagyuszályos Valentino menyasszonyi ruhában tündökölt – amiről képet is láthat alább, de ha inkább meztelenül nézné meg a lányt, akkor ide kattintson!

Nicola Anne Peltz és Brooklyn Beckham az esküvőjükön
Fotó: Instagram/Nicola Anne Peltz

A pénz egyébként egyik családnak sem volt akadály, bár a Beckham házaspár 380 millió fontos együttes vagyona szinte eltörpült a másik örömapa, a bankár Nelson Peltz 1,3 milliárd fontos vagyona mellett. A pár ennek megfelelően állítólag komoly házassági szerződést írt alá a feleség javára.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!