A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
3

Újabb hírek érkeztek Kulcsár Edina terhességéről

Kulcsár Edina
Vágólapra másolva!
Bármikor megszülethet Kulcsár Edina és G.w.M második közös gyereke, amit már nagyon vár a pár. Az egykori szépségkirálynő a napokban a közösségi oldalán megosztott pár titkot a terhességéről, a szülésben pedig férjének is fontos szerepe lesz majd.
Vágólapra másolva!

Mint Ismert, hamarosan megszületik Kulcsár Edina és G.w.M második közös gyereke, amit nemrég az egykori szépségkirálynő maga osztott meg az Instagram-oldalán:

És még egy "apró" infó, hogy a hétvégére már egészen biztosan meglesz a kisfiunk! 

Nagyon-nagyon-nagyon várom! - írta Kulcsár Edina, aki bármelyik nap életet adhat a negyedik gyerekének.

Kulcsár már korábban elmondta, hogy a mostani nagy hőség miatt előfordulhat, hogy hamarabb születik G.w.M-mel közös, második gyereke, és egyáltalán nem bánja, ha már túl lesz a nehezén, hiszen sok feladata van, amit hatalmas terhes hasával egyre nehezebben végez el.

Nemrég a közösségi oldalán válaszolt a követői kérdéseire, melyben azt is elárulta, hogy a rapper ott lesz-e vele fiuk születésekor  szülőszobán.

Igen, apás szülést tervezünk. 

Tavaly is így volt, és nagyon jó élményekkel gazdagodtunk, ezért nem is volt kérdés, hogy Márk most is be fog jönni a szülőszobára" - árulta el az egykori szépségkirálynő, aki negyedszer is császármetszéssel hozza majd világra a gyerekét. 

"Ha valakinek ilyen műtéte van, akkor annál jobban fáj utána. Sokkal keményebb a felépülés, ez pedig így bennem maradt. 

Valahogy erre az egész procedúrára nem vágyom.

 Annak a híve lennék, hogy akkor fájjon, mikor a történet megvan, utána pedig hagy élvezzem a gyermekemet. 

Tudom, hogy a császártmetszés nem erről szól. Akkor még kitolnak, az ember nem tud úgy mozogni, nem tudja magához szorítani a gyermekét. 

Erre nagyon nem vágyom, de várom már, hogy egy csoda születik. Százszor ekkora fájdalmat is bevállalnék annak érdekében, hogy gyerekem legyen" - részletezte az Instagram-történetében.

Arra is kitért, hogy sok időt tölt együtt férjével, G.w.M-el. Annak idején sok logisztikát kellett behozniuk az életükbe, kezdetben ez pedig hatalmas fejtörést okozott nekik. Mára már azonban kialakult egy rutin, és alkalmazkodnak egymáshoz, bár a sok gyerek miatt nem mindig könnyű ezt megoldani. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!