A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
2
Bronzérem
2
HUNMagyarország
14:00VízilabdaMagyarország-Ausztrália
HUNMagyarország
16:00KézilabdaMagyarország-Franciaország
NyílNyíl

Leonardo DiCaprio pocakosan, hosszú hajjal, Vittoria Ceretti bikiniben került elő - fotók

3rd Annual Academy Museum Gala - Arrivals
Leonardo DiCaprio
Fotó: Getty Images via AFP
Vágólapra másolva!
Szardínia szigetén fotózták le őket.
Vágólapra másolva!

Leonardo DiCaprio és barátnője, Vittoria Ceretti a képek szerint gondtalanul élvezi az életet Olaszországban: a 49 éves Oscar-díjas színészt és a 26 éves szupermodellt a napozás közben látták Szardínia szigetén. A világsztár a paparazzo-képeken kissé pocakos és láthatóan régen járt fodrásznál, a partnere viszont jó formában, bikiniben látható a fotókon.

A lapok szerint a jachtkirándulás előtt Leonardo DiCaprio és Vittoria Ceretti a szabadban vacsorázott Neranóban, ahol a modell egy hatalmas szív alakú gyémántgyűrűt is viselt. Úgy tűnt, a színészt megbabonázta a nő szépsége, gyakran odahajolt hozzá, hogy beszélgessen vele, miközben finom olasz ételeket fogyasztottak. 

A nő a szív alakú gyémántgyűrűjét akkor is viselte, amikor egy hajóra szálltak ismerőseikkel. 

A társaságban többek között ott volt Leonardo DiCaprio közeli barátja, Tobey Maguire, Neelam Gill brit modell, Kevin Connolly, a Törtetők sztárja és Edward Enninful, a Vogue korábbi főszerkesztője.

A páros 2023 nyara óta van együtt, idén év elején írtak először a lapok egy esetleges eljegyzésről, amikor Vittoria Cerettit egy ezüst gyémántgyűrűvel látták Los Angelesben.

A cikk folytatódik, lapozzon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!