A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Ezzel a képpel próbálja lezárni újabb családi botrányát L.L. Junior

L.L. Junior
L.L. Junior
Vágólapra másolva!
A rapper azt állította, hogy volt felesége, Körtvélyessy Kinga nem engedte meg neki, hogy lássa közös lányukat. A közösségi oldalán üzent L.L. Junior egykori párjának, ami miatt több kritika is érte. A poszt eltűnt, de most kikerült egy újabb.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, L.L. Junior azt állította, hogy már több mint tíz napja nem látta a kislányát, ugyanis a volt felesége, Körtvélyessy Kinga nem engedte. 

L.L. Junior
L.L. Junior 
Fotó: Instagram 

A rapper egy dühös Instagram-sztoriban üzent a nőnek, az eredeti szöveg azonban azóta már eltűnt az oldaláról.

L.L.Junior
L.L. Junior durva üzenete volt feleségének
Fotó: L.L. Junior/Instagram

"Valaki szóljon már a Kingának, hogy azzal, hogy nem engedi már 11. napja látni a kislányomat, nem csak nekem árt. Neki és a testvérének is... Olcsó és lélekgyilkoló megoldás. És istenem, valaki vegye már fel dolgozni!" - írta. 

Kiválóan kommunikál, az utóbbi években például kikommunikált belőlem pár évre elegendő pénzt előre, hogy ne kelljen máshova menni, csak fodrászhoz és masszázsra. 

"Heti kétszer, már 11. éve. De mondjuk tényleg gyönyörű a haja. Szóval, ha van olyan elvált anyuka körülötte, aki túl van már ezen a női »gyerekkel vágok oda, nem vagyok köteles engedni telefonon beszélni vele« legalja, embertelen bosszún, akkor legyen kedves átmenni Kingához, és felhívni engem a kislányommal. Hátha az internet hat rá valamit, ha már apukának 11. napja eltűnt" – írta L.L. Junior.

A haragos poszt eltűnt, de most Junior újabb képet tett ki, lapozzon, mutatjuk!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!