A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Ügyvéddel fenyegeti a volt felesége L.L. Juniort

L.L. Junior
L.L. Junior
Fotó: Instagram/L.L. Junior
Vágólapra másolva!
Durvul a családi viszály, Körtvélyessy Kinga reagált a volt férje, L.L. Junior kemény üzenetére.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, L.L. Junior azt állította, hogy több mint tíz napig nem látta a kislányát, a volt felesége, Körtvélyessy Kinga ugyanis nem engedte. A rapper egy dühös Instagram-sztoriban üzent, amely hamar eltűnt az oldaláról, a mentett változat azonban több helyen megjelent a sajtóban:

L.L. Junior posztja
Fotó: Instagram/L.L. Junior//Bors / Instagram/L.L. Junior//Bors

"Valaki szóljon már a Kingának, hogy azzal, hogy nem engedi már 11. napja látni a kislányomat, nem csak nekem árt. Neki és a testvérének is... 

Olcsó és lélekgyilkoló megoldás.

És istenem, valaki vegye már fel dolgozni! Kiválóan kommunikál, az utóbbi években például kikommunikált belőlem pár évre elegendő pénzt előre, hogy ne kelljen máshova menni, csak fodrászhoz és masszázsra. Heti kétszer, már 11. éve. De mondjuk tényleg gyönyörű a haja. Szóval, ha van olyan elvált anyuka körülötte, aki túl van már ezen a női »gyerekkel vágok oda, nem vagyok köteles engedni telefonon beszélni vele« legalja, embertelen bosszún, akkor legyen kedves átmenni Kingához, és felhívni engem a kislányommal. Hátha az internet hat rá valamit, ha már apukának 11. napja eltűnt" – írta L.L. Junior.

Körtvélyessy Kinga nem érti a helyzetet

A kirohanásra a Reddit-felhasználók után a legfőbb érintett, Körtvélyessy Kinga is reagált az ügyvédjén keresztül: mint kiderült, egyáltalán nem érti a volt férje üzenetét, hisz a nyilatkozata szerint sosem akadályozta a kapcsolattartást L.L. Junior és a lánya között.

"Értetlenül állok az apuka nyilatkozata előtt, mivel ügyfelem a mai napig betartja a megállapodást, sőt még a titoktartást is. Juniornak tiszteletben kellene tartania a személyiségi jogokat, így a magánszféra sérthetetlenségéhez való jogot is. 

Nyilván ennek meglesznek a következményei"

mondta a Story magazinnak Körtvélyessy Kinga ügyvédje, Hyross Virág.

L.L. Junior azóta egyébként újabb képpel üzent, miközben azt is cáfolta, hogy épp a Tinderen keresne új párt. Többet megtudhat róla az alábbi videóból.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!