Így készülnek a magyar sztárok az iskolakezdésre

Vágólapra másolva!
Szeptember 2-án újra becsengetnek az iskolákban. Hajdú Péter, Szabó Zsófi, Péter Szabó Szilvia és Czippán Anett gyerekei is várják az új tanévet.
Vágólapra másolva!

Szabó Zsófi  kisfia, Mendel, idén már elsős lesz. A TV2 műsorvezetője abban reménykedik, hogy a fiát nem pécézik ki amiatt, hogy híres az anyukája.

"Engem ért megkülönböztetés a szó szoros értelmében azért, mert Szabó Gyula lánya vagyok.  Azokban az iskolákban, ahová én jártam, mindig volt olyan, aki kedvesebb volt velem, támogató, de kivétel nélkül mindegyik suliban „megtalált” egy tanár vagy valaki, aki kipécézett magának; én szeretném megóvni ettől a kisfiamat" - mondta korábban a hot!-nak. "Szerencsére nem mutogatom őt a médiában. A vezetéknevét sem tőlem kapta, így bízom abban, hogy őt nem éri majd semmilyen atrocitás vagy hátrány. Mivel én ismert ember gyereke voltam, nem feltétlenül akarom ugyanezt a jövőt a fiamnak" - tette hozzá.

Hajdú Péter szerint ma már más az iskolakezdés hangulata

Hajdú Péter két nagyobb gyereke az iskolába, míg a legkisebb a bölcsődébe tér vissza. Hajdú Péternek minden évben a saját iskolás időszaka jut eszébe augusztus utolsó napjaiban. "Ilyenkor újraélem azt, hogy annak idején én mennyire vártam az iskolát. Szerencsére Noncsi és Dávid is nagyon várják. Ez mindig nagy izgalom! Megvettük már a szükséges tanszereket, füzeteket és a többit" -  mondta, hozzátéve, hogy szerinte már nincs akkora varázsa az iskolakezdésnek, mint harminc évvel ezelőtt.

Hajdú Péter két nagyobb gyereke az iskolába, a kicsi a bölcsődébe tér vissza

Czippán Anették izgalmas év elé néznek

Idén már a hetedik osztályt kezdi Czippán Anett idősebbik fia, Olivér. Nevezetes lesz számára az idei év, hiszen a bizonyítványok eredményei már számítanak majd a továbbtanulásnál. 

Czippán Anették izgalmas év elé néznek

Édesanyja elmondása szerint eddig is jó tanuló volt, de így még izgalmasabb év elé néznek, hiszen jó jegyeket kell produkálni. "Nekem kislányként hatalmas élmény volt, hogy együtt elmentünk, és jártuk a papírboltokat a füzetekért meg illatos radírért. Oli inkább hamar le szeretné tudni, mindegy, milyen a ceruza vagy akármi, de ilyenek a fiúk" - mondta a hot! magazinnak a műsorvezető.

Péter Szabó Szilvia kislánya második osztályos lesz

A nyár a munkáról és a pörgésről szól minden évben Péter Szabó Szilvia családjában, de már készülnek az iskolára: a kislánya, Emma az első osztály minden tapasztalatával várja szeptember másodikát. 

Péter Szabó Szilvia kislánya második osztályos lesz

"Nem izgulok miatta túlságosan, de Emma már nagyon várja. Igaz, élvezi a nyarat, de azért hiányoznak neki az osztálytársai, és várja, hogy „nagy másodikos” legyen" - mondta.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!