A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
2
Ezüstérem
2
Bronzérem
2
HUNVadnai Jonatán
12:20VitorlázásFérfi egyes jolle
HUNMagyarország
14:30VívásHungary-Italy
HUNMagyarország
15:00VízilabdaAusztrália-Magyarország
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásImane Khelif-Anna Hamori
NyílNyíl

Botrányosan viselkedett új munkahelyén a börtönviselt Mandula Ádám - videó

Mandula Ádám
Mandula Ádám
Fotó: Instagram/Mandula Ádám
Vágólapra másolva!
Mandula Ádám építkezésen kapott munkát, de új videója alapján ott sem követi mindig az előírásokat.
Vágólapra másolva!

Az egykori valóságshow-szereplő, Mandula Ádám a börtön után úgy döntött, új életet kezd: távol a médiától és a nyilvánosságtól, egy építkezésen vállalt munkát. 

A TikTokra feltöltött videója alapján ott sem vette különösebben komolyan az előírásokat, hiszen a magasban, egy állványzaton végzett húzódzkodásokat, mintha egy edzőteremben lenne – miközben védősisakot sem viselt, a szerszámait pedig csak a nadrágjába gyűrte, látható rögzítés nélkül. A felvételt a Ripost vette észre, nézze meg!

Mandula Ádám videója a TikTokról:

Legutóbb júniusban volt rendőrségi ügye

Mandula Ádám igazi botrányhősnek számít a magyar celebvilágban: legutóbb júniusban volt rendőrségi ügye, akkor azonban csak figyelmeztették a kiérkező rendőrök, nem tartóztatták le. 

Az egykori realityszereplőre a volt barátnője vagy annak édesapja hívta ki a rendőröket: "Annyi történt, hogy exemnek az édesapja, vagy az exem kihívta rám a rendőröket, mert ott voltam náluk. Csak ültem a ház előtt, amikor megérkeztek a rendőrök. Mosolyogtak egyet, és azt tanácsolták, hogy jöjjek vissza nyugodt állapotban... Gondolom, emiatt mennek ezek a pletykák, hogy aznap este megint elvittek, letartóztattak, közben az eset után hazamentem lefeküdni aludni az ágyamba" – nyilatkozta akkor Mandula Ádám.

Tavaly részegen lövöldözött

A férfit tavaly decemberben azért tartóztatták le, mert részegen egy gázpisztollyal lövöldözött, illetve egy karddal hadonászott a nyílt utcán. Az eset után a barátnője szakított vele, amit Mandula Ádám szerint azóta sem tudtak rendesen megbeszélni – ezért ment el júniusban is a nő házához.

A tavalyi ámokfutásáért a korábbi valóságshow-szereplő végül négy év felfüggesztett börtönt kapott, de közel fél évig ült is, a rácsok mögött gondolkodott el az életéről. "Egy viccnek tartom ezeket a pletykákat, mert már tényleg azon vagyok, hogy példamutató életet tudjak élni... Nincs több esélyem, ez az utolsó... 

Négy év felfüggesztett börtönbüntetést kaptam, ami azt jelenti, hogy nem követhetek el több hibát.

A rácsok mögött sikerült rendet tennem a fejemben. Amióta kijöttem, csakis azon vagyok, hogy rendet tegyek az életemben is ugyanígy. Persze ez egy folyamat, vannak nehezebb pillanatok, de minden szabadidőmet próbálom a fiammal tölteni, és azzá az emberré válni, akinek mindig is kellett volna, hogy legyek" – mondta korábban Mandula Ádám.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!