A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Megvan a Miss Balaton idei győztese - fotó

A Miss Balaton 2024 tizenkét döntőse
A Miss Balaton 2024 tizenkét döntőse
Vágólapra másolva!
Megválasztották az idei Miss Balatont, a Balaton szépét. Szabadúszó modell nyert.
Vágólapra másolva!

Szombat este megtartották Balatonfüreden a Miss Balaton szépségverseny döntőjét, amelyen a tizenkét döntős lány mutatta meg magát estélyiben, illetve fürdőruhában.

Miss Balaton 2024
A Miss Balaton 2024 döntősei
Fotó: Instagram/Miss Balaton / Instagram/Miss Balaton

A szakmai zsűri – Sándor Orsi, Kocsis Korinna, Tóth Lilla Hanna, Merő Péter és Rasztovics Dávid – döntése alapján az alábbi három lány került a dobogóra:

  • második udvarhölgy: Sótonyi Boróka
  • első udvarhölgy: Ambrus Nikolett
  • Miss Balaton 2024: Bábel Virág

A Miss Balaton közösségi médiás felületein mind a tizenkét döntősről talál hivatalos fotókat, a győztest, a szabadúszó modellként dolgozó Bábel Virágot mutatjuk külön.

A 2024-es Miss Balaton szépségverseny győztese, Bábel Virág:

A legutóbbi, 2022-es Miss Balatonról itt talál egy galériát, az akkori győztest, Csupor Olíviát itt nézheti meg félmeztelenül.

Mi az a Miss Balaton?

A Miss Balaton szépségverseny célja, hogy bemutassa Magyarország legszebb hölgyeit, és kiválassza közülük a királynőt, aki egy évig méltón képviselheti a Balatont közéleti eseményeken, egész évben népszerűsítve azt. A Miss Balaton 2024 szépségversenyre minden olyan 17 és 29 év közötti (és a döntő napjáig a 17. életévét betöltő és a 29. életévét be nem töltő) nő jelentkezhetett, aki megfelelt a versenyszabályzatban foglalt jelentkezési feltételeknek. A jelentkezés az idei versenyre 2024. április 4. és május 3. között volt.

Júniusban volt a 60 továbbjutó előválogatója Balatonfüreden, majd nyár közepén bejelentették a 12 továbbjutót. Augusztusban egy felkészítő táborra is sor került Balatonfüreden, augusztus 17-én pedig ugyanott rendezték meg a Miss Balaton szépségverseny idei döntőjét.

Miss World Hungary is volt idén

Júniusban megrendezték Magyarország legrangosabb szépségversenyét, a Miss World Hungaryt is: a győztes egy évig viselheti a Magyarország Szépe címet, emellett hazánkat is képviselheti majd a nemzetközi világdöntőn. Az idei nyertes Katzenbach Andrea lett, akinek legjobb privát fotóiból itt talál egy galériát – azt pedig itt tudhatja meg, hogy a legutóbbi tíz magyar szépségkirálynő közül kit tartottak a legszebbnek az Origo olvasói.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!