20 kilót fogyott a TV2 sztárja - fotók

Molnár Sanyi
Molnár Sanyi alig hitt a szemének a tükörbe nézve
Vágólapra másolva!
20 kilót fogyott, megújult külsővel tért vissza a Sztárban sztár leszek! felfedezettje, Molnár Sanyi.
Vágólapra másolva!

A Sztárban sztár leszek! harmadik évadában tűnt fel Molnár Sanyi, aki aztán öt adáson keresztül erősítette Köllő Babett csapatát, emlékezetes volt például, amikor Justin Timberlake bőrébe bújva a mentorát is elcsábította. Az énekes a napokban jelentkezett új videoklippel, a Vízióval, amelyben viszont alig lehet felismerni – hisz a műsorban látott formájához képest 20 kilót fogyott.

Molnár Sanyi
Molnár Sanyi a Sztárban sztár leszek! promóképén
Fotó: TV2 / TV2

"Amikor a legjobb formámban voltam, nagyjából 70 kiló körül mozgott a súlyom a versenytáncos időszakom alatt. Ezután négy-öt éven át 90 kilogramm környékén stagnáltam, a tévénézők már így ismerhettek meg. 

Nehezebben mozogtam, a hangom máshogy jött ki, nem volt jó a közérzetem,

és gátlást okozott tánc közben a tudat, hogy kilátszódhat a hasam, ez pedig egyre inkább feszélyezett. Rájöttem, hogy ezt nem folytathatom így tovább. Elkezdtem odafigyelni az étkezésemre, néhány hét múlva pedig észrevettem, hogy jobban alszom, könnyebb vagyok, a közérzetem is sokat javult. Ez volt az a pont, amikor megszületett az elhatározásom, hogy edzéssel egészítem ki az egészséges étkezést" – mondta a Borsnak.

Az énekest elmondása szerint a fogyás után egyre többen nézték meg az utcán, George Michaelhöz is hasonlították, innen tudta, hogy jó úton halad. Jelenleg mínusz 20 kilónál tart, amivel másokat is inspirált, mint mondta, kapott leveleket olyanoktól, akik kimondottan miatta kezdtek fogyókúrába.

Molnár Sanyi
Molnár Sanyi új klipje, a Vízió promóképén
Fotó: Instagram/Molnár Sanyi

Molnár Sanyi kosztümös klipet forgatott

Molnár Sanyi egyébként hosszú hónapok munkájával hozott össze egy kosztümös videoklipet a Vízióhoz, már tavasszal nekiállt a szervezésnek. A forgatókönyv megírásában gyerekkori barátja, Kerekes Judit segített neki, a végeredménnyel egyébként nagyon elégedett az énekes.

Szeretném, ha az emberek meglátnák a sokszínűségemet,

és a jövőben ezt meg is fogom mutatni. Készülnek új dalok, más-más stílusban" – ígérte Molnár Sanyi. Addig is nézze meg a Vízióhoz készült kisfilmet!

A Vízió, Molnár Sanyi videoklipje:

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!