Apró bikiniben fotózták a Magyarok Világszépe győztesét

Nánási Dorottya
Nánási Dorottya
Fotó: Instagram / Nánási Dorottya
Vágólapra másolva!
Több képet is mutatott a posztban. A tavalyi győztes, Nánási Dorottya az Adriánál járt.
Vágólapra másolva!

Tavaly a diósdi Nánási Dorottya ünnepelhetett a Magyarok Világszépe választáson, az első udvarhölgye Árki Dominika, míg a második udvarhölgy Fekete Vivien lett. 

Nánási Dorottya
Nánási Dorottya
Fotó: Instagram / Nánási Dorottya

Nánási Dorottya emlékei

Nánási Dorottya, aki a Miss Intercontinental Hungary címet is viseli, tavaly több hetet töltött Egyiptomban, a nemzetközi felkészítő táborban.  ,,Még mindig nehéz szavakba foglalni azt az elképesztő érzést, amit a Miss Intercontinental világversenyen átélhettem, megtapasztalhattam. Úgy gondolom, hogy megnyertem a legnagyobb és legfontosabb díjat a versenyen: a világ királynőinek az őszinte barátságát. Olyan kedves, inspiráló és céltudatos embereket és lányokat ismerhettem meg, akikkel

 igazi testvéri kapcsolat alakult ki a verseny során. 

Az összetartás és egymás támogatása, segítése jellemezte leginkább a verseny hangulatát. A közös élmények és emlékek örökre megmaradnak és összekapcsolnak minket. Fontos kiemelnem a szervezők és a segítőink áldozatos munkáját is, akiknek mindig volt egy kedves és biztató szavuk hozzánk. Nélkülük nem valósulhatott volna meg a verseny. Egyszerűen fantasztikus érzés a Miss Intercontinental családba tartozni.

Itt van újabb posztja, több képpel:

A cikk folytatódik, lapozzon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!