Top 5: botrányok és bűntények a Netflix heti premierjeiben

Netflix-sorozatok a héten
Jeff Goldblum mint Zeusz a Kaosban
Fotó: Netflix
Vágólapra másolva!
A héten is több új produkció érkezett a Netflixre, ezekből ajánlunk ötöt. Itt vannak a legjobb új Netflix-sorozatok, amelyek között dokumentumsorozatok és fikciós szériák is akadnak.
Vágólapra másolva!

A héten is kihagyhatatlan Netflix-sorozatok érkeztek: híres sportbotrányról vagy a kandahári gépeltérítésről is láthatunk egy-egy produkciót, miközben erőszakos exeket vagy tiltott szerelmet kereső tinédzsereket éppúgy megismerhetünk – de akár a görög mitológiában is elmerülhetünk Jeff Goldblum oldalán. 

Netflix-sorozatok a héten
Netflix-sorozatok: jön az Első kézből újabb része, A jellopási botrány
Fotó: Netflix / Netflix

Top 5 Netflix-sorozatok a héten

  1. Első kézből: A jellopási botrány
  2. A lehető legrosszabb ex
  3. IC 814: A kandahári gépeltérítés
  4. Kaos
  5. Tilos a szerelem

Első kézből: A jellopási botrány (augusztus 27.)

A 2021 óta futó sport-dokumentumsorozat, az Untold már a negyedik évadánál tart, az előző rész a visszavonult amerikaifocista, Steve McNair meggyilkolásáról szólt. Az újabb epizód Connor Stalions és a michigani futtballcsapat jellopási botrányát (az ellenfél által használt stratégiai kézjelek "ellopását") járja körül, amely tavaly robbant ki.

A lehető legrosszabb ex (augusztus 28.)

"Megrázó történetek árulásról, erőszakról és csalásról tanúvallomásokon, testkamerás felvételeken és újrajátszásokon keresztül. Múltbeli kapcsolatok felkavaró valósága, amikor az ember nem ismeri igazán a partnerét" – olvasható a hivatalos ismertetőben. A széria a true crime rajongóknak szól, A lehető legrosszabb szobatárshoz hasonlóan a lehető legrosszabb exeket mutatja be.

IC 814: A kandahári gépeltérítés (augusztus 29.)

A hatrészes, dramatizált sorozat megtörtént eseményeket dolgoz fel, az indiai repüléstörténet egyik leghíresebb gépeltérítéséről tudhatnak meg többet az európai nézők. Az Indian Airlines Katmandu-Delhi útvonalon közlekedő járatát szenteste, 1999. december 24-én térítették el, hogy a tálibok ellenőrzése alatt álló Kandahárba juttassák – ennek a drámai útnak a részletei elevenednek meg most a képernyőn.

Az IC 814: A kandahári gépeltérítés főszereplői a plakáton
Netflix

Kaos (augusztus 29.)

Jeff Goldblum főszereplésével készült fekete komédia a görög mitológia ismert alakjairól, akik modern köntösben, a mai világban jelennek meg. "Az Olümposzon eluralkodik a káosz, a mindenható Zeuszon elhatalmasodik a paranoia, három halandónak kell a kezébe vennie az emberiség sorsát" – ígéri a cselekmény leírása.

Tilos a szerelem (augusztus 29.)

Az eredetileg Renai Batoru Rowaiyaru címet viselő produkció egy japán tinisorozat, angol nyelvterületen a Chastity High címet kapta. Az alapsztori szerint a címbeli elit középiskolában bevezetik a "zéró romantika" szabályt, vagyis kicsapnak mindenkit, akit randizáson kapnak – ezt azonban nem fogadja el mindenki, egy diák a többiek segítségére siet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!