Újra drágul a Netflix

Netflix
Drágul a Netflix
Fotó: Origo
Vágólapra másolva!
A standard előfizetés közel 4 ezer forint lesz havonta. A Netflix szeptember közepétől kerül többe.
Vágólapra másolva!

Áprilisban még a standard Netflix előfizetés 3 490 forint volt, azonban 2024. szeptember 19. dátummal ez 3 990 forintra növekszik. A standard előfizetés egyszerre két eszközön használható streamelésre és letöltésre (a regisztrációhoz 2 profil tartozik), a korlátlan filmnézés és letöltés a HD minőségre is vonatkozik - írta a Pénzcentrum.

Netflix
Drágul a Netflix 
Fotó: Origo

További Netflix előfizetések:

Basic Netflix előfizetés 2024 (Alap Netflix előfizetés 2024): a Netflix előfizetés egyszerre egy eszközön használható streamelésre és letöltésre (a Netflix előfizetés regisztrációhoz egy profil tartozik), ám korlátlanul nézhető vele minden film és sorozat, de nem HD/ultra HD minőségben. Az alap Netflix előfizetés ára 2024 évében 2 490 Ft/hó.

Premium Netflix előfizetés: a Netflix prémium előfizetés 2024 során egyszerre négy eszközön használható streamelésre és letöltésre (a regisztrációhoz négy profil tartozik), ugyanúgy használható, mint a többi Netflix előfizetés, ám ennél a csomagnál már az ultra HD minőség is jár a szolgáltatáshoz. A prémium Netflix-előfizető 2024-ben 4 490 forintot fizet havonta. A másik két előfizetésnek a növekedéséről egyelőre nincsenek információk.

A cikk folytatódik, lapozzon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!