A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Visszatámad a szexuális erőszakkal vádolt, Budapesten is látott Nick Carter

Nick Carter
Fotó: ANP via AFP
Vágólapra másolva!
A Backstreet Boys tagja, a pár napja a magyar fővárosban is fellépő Nick Carter ellenkeresetet nyújtott be az őt szexuális zaklatással vádoló Melissa Schuman ellen, tagadja a vádakat és 2,5 millió dollár kártérítést követel.
Vágólapra másolva!

A popsztár ügyvédei által benyújtott ellenkeresetet Schuman 2023 áprilisában benyújtott eredeti keresetére válasz, egy folyamatban lévő jogi csatározás része. Az eredeti keresetében Schuman, aki leginkább a 2000-es évek eleji Dream lánycsapat énekesnőjeként ismert, azt állította, hogy a szexuális támadásra 2003-ban került sor, amikor mindketten a The Hollow című tinihorrorfilmet forgatták Los Angelesben.

Azt állította, hogy Carter meghívta őt egy nappal a forgatás után, hogy töltsenek együtt némi időt. Schuman, aki akkor 18 éves volt, magával vitte szobatársát is Carter Santa Monica-i lakásába.

iHeartRadio 93.3 FLZ's Jingle Ball 2022 - Show
Nick Carter
Fotó: Getty Images via AFP

A nő állítása szerint a popsztár és barátja, Tony Bass italokat készített nekik. Azt állította, hogy Carter nyugtatót tett az italába, és hívta, hogy hallgasson vele zenét az irodájában. Később csókolózni kezdett vele, ezután a férfi a fürdőszobába vitte, 

és a nő tiltakozása ellenére orális szexre kényszerítette. 

Az erőszak a nő állítása szerint annak ellenére folytatódott, hogy megzavarták őket, Carter pedig később a hálószobában megerőszakolta a bódult nőt.

Az énekes szerint semmiféle erőszak nem történt, a szex „közös megegyezésen alapult”, és Schuman csak saját hanyatló karrierje megmentésére találta ki a sztorit, hogy ír kerülhessen vissza a médiába. A viszontkeresetben Carter 2,5 millió dollárt, közel 900 millió forintot követel a nőtől.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!