Orosz Barbara megtalálta az ikertestvérét

Orosz Barbara
Orosz Barbara
Fotó: Instagram/Orosz Barbara
Vágólapra másolva!
Orosz Barbara misztikus, megmagyarázhatatlan eseményekről beszélt egy friss interjúban, a hasonmásával is találkozott már.
Vágólapra másolva!

Orosz Barbara hisz a misztikumban, az életében számos megmagyarázhatatlan esemény történt már. Legtitokzatosabb találkozásáról így mesélt: "Életem legkülönlegesebb és megmagyarázhatatlan élménye egy bizarr találkozás volt. Már az ismerőseim korábban néhányszor említették, hogy különböző helyeken különböző időpontokban láttak. De sem a hely, sem az idő nem stimmelt. Nagyon kíváncsi voltam, hogy kivel keverhetnek össze. És a sors, a nagy »játékos« egy szórakozóhelyen összehozott azzal a lánnyal, aki éppen úgy néz ki, mint én. 

Olyanok voltunk, mint az egypetéjű ikrek.

Megpróbáltunk közös kapcsolódási pontokat keresni az életünkben, de nem találtunk. Ez a hasonlóság a mai napig rejtély számomra" – mondta a TV2 műsorvezetője a Story magazinnak.

Orosz Barbara
Orosz Barbara munkában
Fotó: Instagram/Orosz Barbara / Instagram/Orosz Barbara

Az interjúban Orosz Barbara többek között azt is elárulta, hogy mi az állandó kabalája: egy érme, amelyet egy Sao Paulóban élő idős művésztől kapott egy színházi fellépése után. Mint mesélte, a bácsi előadás után odament hozzá, megölelte, és azt mondta, szeretné valahogy viszonozni a színpadról kapott élményt. "Benyúlt a zsebébe, és a kezembe nyomta az érmét, amiről azt mondta, védelmezni fog, és szerencsét hoz. Azóta is erősen szorongatom" – mondta a műsorvezető.

Orosz Barbara a férjével sem véletlenül találkozott

Orosz Barbara legutóbb francia férjével kapcsolatban mesélt arról, hogy a találkozásuk nem volt véletlen, abban is sorsszerűséget vélt felfedezni. "A mi kapcsolatunkban semmi sincs véletlenül. Például úgy talált ránk az új közös otthonunk is Badacsonyban, ahogyan annak idején a férjem rám talált. Szerelem volt első látásra. Egyetlen villámcsapás. Mind a ketten abszolút szabad madarak voltunk, soha nem gondoltuk azt, hogy el fog jönni az az ember az életünkbe, akihez ilyen erősen fogunk majd kötődni, aki megváltoztatja majd az életünket. Mégis, amint beléptünk egymás életébe, az első pillanattól kezdve evidens volt az, hogy összekötjük az életünket" – mondta korábban.

Ha további olvasás helyett inkább bikiniben nézné meg Orosz Barbarát, akkor ide kattintson pár tavalyi fotójáért!

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!