Paris Hilton kitálalt Britney Spearsről

Paris Hilton, Britney Spears
Vágólapra másolva!
Az örökösnő és az énekesnő végig bulizta a 2000-es éveket, barátságuk pedig már közel 20 éves. Paris Hilton nemrég egy interjúban vallotta be, hogy Britney Spearsszel jelenlegi is különleges kapcsolata van.
Vágólapra másolva!

Paris Hilton mindenkit megdöbbentett, mikor 2023 januárjában bejelentette, hogy férjével, Carter Reummal szülők lettek. "Mindig is az volt az álmom, hogy anya legyek, és nagyon boldog vagyok, hogy Carter és én egymásra találtunk, Annyira izgatottak vagyunk, hogy együtt alapíthatjuk meg a családunkat, és a szívünk szétrobban a szeretettől a kisfiunk iránt" - mondta akkor az örökösnő, aki ugyanez év végén elárulta, hogy megszületett második gyereke is, egy kislány, aki a London nevet kapta. Kisfia, Phoenix akkor már 11 hónapos volt.

Paris Hilton a családjával
Paris Hilton a családjával
Fotó: Paris Hilton/Instagram

Paris Hilton és Britney Spears kapcsolata

Paris Hilton egyik legjobb barátnője a mostanában az őrület és a csőd szélén álló Britney Spears, akiknek a kapcsolata 20 évvel ezelőttre nyúlik vissza. Korábban rengeteget buliztak együtt, amit lesifotósok kamerái is rendszeresen megörökítettek. Paris Hilton  a TalkShopLive élő adásában elmondta, hogy ugyan ma már kevesebb találkozik Britney-vel, még mindig közel állnak egymáshoz, sőt, az énekesnő rendszeresen meglátogatja őt, a gyerekeit pedig egyenesen imádja.

Imádja meglátogatni a gyerekeimet. Totálisan odavan értük 

- vallotta be Paris Hilton, majd hozzátette, hogy pár héttel ezelőtt járt náluk az énekesnő, akivel nagyon jót beszélgettek. 

Hilton azt is elmesélte, hogy annak idején együtt hallgatták és énekelték az autóban a slágerét, a Stars Are Blind című dalt, amit mikor bulizni mentek megkérték a DJ-t, hogy játsza le nekik. Ez volt a buli himnuszuk - írja a People. 

Paris Hilton kisfia beteg lehet

Paris Hilton és férje, Carter Reum titokban döntöttek úgy, hogy gyereket vállalnak, majd a kisfiú születése után jelentették be, hogy családot alapítottak. Az örökösnő ritkán mutatja csak meg Phoenixet, ugyanis többen is azt feltételezik, hogy a kisfiú beteg, mert valami nem stimmel a fejméretével, sokak szerint ugyanis feltűnően nagy. Paris Hilton nem tűri, ha bántják a gyerekét, ezért még korábban saját maga reagált az őket ért bántásokra.

Vannak beteg emberek a világon. Az én angyalkám teljesen egészséges.

És igen, természetesen jártunk már orvosnál, csak túl nagy agya van

 - vágott vissza Paris Hilton azoknak, akik gúnyolódtak a kisfia fejméretén.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!