A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Paris Hilton lakókocsija teljesen kiégett, az énekesnő több fotót is megmutatott

Paris Hilton
Paris Hilton az idei Coachellán
Fotó: Instagram/Paris Hilton
Vágólapra másolva!
Paris Hilton lakókocsija teljesen leégett új videoklipje, a Bad Bitch Academy forgatásán.
Vágólapra másolva!

Paris Hilton egy Instagram-sztoriban mutatott megrázó fotókat arról, hogy a lakókocsija teljesen leégett új videoklipje, a Bad Bitch Academy forgatásán. "Sajnos ma véletlenül tűz ütött ki a lakókocsimban a klipem forgatásán. Bármennyire is szívszorító, annyira hálás vagyok, hogy mindenki biztonságban van, és hihetetlenül hálás vagyok a csodálatos támogatásért, ami körülvesz" – írta az első képhez, amely mellett többek között Heidi Klumnak és Lance Bassnek is hálálkodott.

Paris Hilton posztja
Paris Hilton posztja a lakókocsijában történt tűzesetről
Fotó: Instagram/Paris Hilton

A második képen közelebbről is megmutatta pár összeégett holmiját, hozzátéve, hogy nem egészen így képzelte a videoklip forgatását:

Paris Hilton posztja
Paris Hilton posztja
Fotó: Instagram/Paris Hilton

Szeptemberben jön Paris Hilton új lemeze

Paris Hilton második lemeze, az Infinity Icon szeptember elején jelenik meg, eddig csak pár szám jött ki róla. A DJ-ként is tevékenykedő tévésztár meglehetősen magabiztosan nyilatkozott az anyagról korábban: "Annyira szeretem a popzenét, és úgy érzem, valakinek meg kell mentenie – ezért itt vagyok, hogy megtegyem" – magyarázta. Az albumon egyébként az emlékiratai által ihletett, önéletrajzi dalok is szerepelnek, az erős poposabb számok érzelmes balladákkal váltakoznak.

Sia nemcsak közreműködő, de a lemez producere is, a Flaunt magazin szerint ő maga jelentkezett a munkára. Paris Hilton bemutatkozó albuma egyszerűen Paris címmel jelent meg 2006-ban, a sztár erről újította fel 2022-ben az egyik számot, a Stars Are Blindot, ami nagyon tetszett Siának. "Te hogyhogy nem vagy popsztár?" – kérdezte állítólag Paris Hiltont, miközben egy újévi parti után együtt repültek haza Miamiból.

Paris Hilton mostanában

A lemezt reklámozó meztelen címlapfotó és egy félmeztelen kép nem sokkal az után jöttek ki, hogy Paris Hilton először mutatta meg a kislánya arcát – az egykori botrányhős, szexvideóval ismertté vált celeb ugyanis ma már feleség és kétgyerekes anya. Mindkét gyereke béranya útján született 2023-ban, kisfiáról azonban hamar elterjedt a fotók alapján, hogy beteg – erről viszont máig nincs biztos információ.

Egy szám az új lemezről:

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!