Borzalmas dolgok derültek ki a hírhedt szexkastélyról

Izabella St. James
Izabella St. James
Fotó: AFP
Vágólapra másolva!
A Playboy-alapító Hugh Hefner egy barátnője féltékenységről, ócska, foltos matracokról és kutyapiszokról beszélt, miközben mindenki azt hitte, csillogó luxuséletet élnek a kiválasztott lányok. Izabella St. James két évig volt Hefner egyik partnere, a Playboy-villa lakója.
Vágólapra másolva!

Izabella St. James 2002-ben költözött a szexkastélyba, a Playboy-villa lakója volt, két évig élt a Playboy-tulajdonossal, aki még hat nőt tartott maga mellett. A nő elmondta, hogy „nagyon furcsa volt hét barátnőből álló csoportban lenni, akik ugyanazzal a pasival járnak.”

Playboy-villa
A Playboy-villa és a medencéje
Fotó: AFP

„Saját hálószobánk volt. Azt csinálhattunk egész nap, amit csak akartunk… Hetente néhány este éjszakai klubokba jártunk. És aztán hetente néhány este lehetőségünk volt intim együttlétre, ha akartuk” – emlékezett.

A Playboy-villa lakói nem mehettek bárhova 

Ha éjszakai klubba mentek, akkor csak Hefnerrel tehették, amúgy pedig szigorú szabályokat vezetett be az idős üzletember. „Este kilencre haza kellett érnünk, tehát kijárási tilalom volt érvényben” - mondta az egykori barátnő, aki szerint Hefner sokszor féltékeny volt.

Izabella St. James
Izabella St. James
Fotó: AFP

„Gondolom, nem akarta, hogy lehetőségünk legyen hűtlenkedni, így volt egy második szabály: Hefet nem lehet megcsalni. Ő volt a barátod, függetlenül az intimitás szintjétől... Ezt nagyon komolyan vette. Tisztelettudónak kellett lenned. Nem lehetett vegyülni a személyzettel. Nem volt szabad a komornyikkal lógni” – magyarázta.

A cikk folytatódik, lapozzon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!