Rossz szülők: ezért gyűlöli egyre jobban az apját Tom Cruise és Katie Holmes lánya

Vágólapra másolva!
Tom Cruise az egyik legrosszabb szülő a sztárok között, ugyanis saját gyereke döntött úgy, hogy nem kíváncsi rá többé, már szóba sem áll vele, és minden oka meg is van arra, hogy ezt tegye. Azonban nem a színész az egyetlen, vannak még rajta kívül a sztárvilágban rossz szülők. Bár szakmájukban elismertek és sikeresek, de a magánéletük folyton romokban hever, mégsem tesznek semmit az ellen, hogy ez a helyzet változzon.
Vágólapra másolva!

Talán a népszerű színészről tudják legtöbben, hogy ő is a legismertebb rossz szülők egyike, és egyáltalán nem foglalkozik a gyerekeivel, főképp egyetlen vér szerinti lányával Suri Cruiszal, aki negyedik házasságából született. A színésznek sosem volt erőssége a hűség, hiszen első feleségét Mimi Rogerst Nicole Kidman miatt hagyta el. Kidmannal sokáig tartott a házasságuk, két gyereket is örökbe fogadtak, egy lányt, Isabella Jane-t és egy fiút, Conor Antonyt. Bár róluk is felmerültek a pletykák, hogy nem beszélnek a színésszel, de Bella Cruise cáfolta, Conor pedig köztudottan nagyon jó kapcsolatban van az apjával, legutóbb a Mission: Impossible - Leszámolás című filmet is együtt promotálták.

Tom Cruise, Suri Cruise, rossz szülők
Tom Cruise a vallást választotta családja helyett, a legismertebb rossz szülők egyike lett
Fotó: AFP/Mehdi Taamallah/Mehdi Taamallah

A legismertebb rossz szülők: Tom Cruise

Saját gyereke azonban nem következő feleségétől, Penelopé Cruztól, hanem Katie Holmestól született. Ma már a kis Suri Cruise is 18 éves, és több mint tíz éve nem beszélt az apjával.

Suri Cruise
Suri Cruise tíz éve nem látta az apját, nem beszél vele
Fotó: TheImageDirect.com

Tom Cruise és Katie Holmes kapcsolata 2013-ban ért véget, nem túl békés módon váltak el egymástól, ugyanis Holmes elutasította férje kérését és nem csatlakozott a szcientológusok közé. Valószínűleg már Nicole Kidmannel is a vallási kérdések miatt váltak el. Tom Cruise a vallása miatt teljesen elhatárolódott a családjától, viszont a szupertitkos válási szerződésük szerint fizetnie kell Suri Cruise összes orvosi és tanulmányi költségét, így a gyerektartáson kívül évi négyszázezer dollárt utal a volt feleségének, míg az nagykorú nem lesz. Mivel Suri Cruise már elmúlt 18 éves, így nem tudni, apja támogatja-e a továbbtanulását, de állítólag anyagilag eddig is segítette őt, azonban életében továbbra sem akar részt venni, még a lány ballagása helyett is egy londoni Taylor Swift-koncertre ment.

 

Brad Pitt

Nagyon csúnya pereskedés zajlik a színész és felesége, Angelina Jolie között, akik évek óta nem tudnak pontot tenni a válásuk végére. Bár mindkettejüket egyedülállónak nyilvánította a bíróság, ezért Pitt már a következő házasságára készül 34 éves barátnőjével, sőt, gyereket is szeretne tőle, hiszen hat gyereke közül már egyik sem áll szóba vele.

Az egykori hollywoodi álompár még 2016-ban jelentette be, hogy 11 év házasság után elválnak, azonban sokáig nem történt konkrét előrelépés az ügyben. Most a hivatalos válóper még javában zajlik, hiszen nem tudtak megegyezni egyes kérdésekben, mint a korábbi közös franciaországi szőlőbirtokuk és borászatuk, a Chateau Mira.

Angelina Jolie, Pitt-Joliegyerek
Brad Pitt és Angelina Jolie gyerekei egyértelműen az anyjukat támogatják
Fotó: 2021 Getty Images/Jesse Grant / Getty Images via AFP

A házaspárnak hat közös gyereke van, három biológiailag saját és három örökbefogadott gyerek: Shiloh és a 15 éves ikrek, Vivienne és Knox, valamint a 22 éves Maddox és Pax fiúk és a 20 éves Pax, valamint a 19 éves Zahara lányuk, akik a hallgatás mellett döntöttek. Tavaly év végén az egyik örökbefogadott fia, Pax nevezte apját a világ legnagyobb s*ggfejének, aki indulatos üzenetet fogalmazott meg a színészről. Pax még 2020-ban, 16 évesen tálalt ki az apjáról egy privát csoportban, amelyet jórészt az iskolatársaival használt, azonban nyilvánosságra került egykori apák napi üzenete.

Azóta kiderült, hogy Angelina Jolie azért válik Brad Pittől, mert az állítólag többször is fizikailag bántalmazta legidősebb örökbe fogadott gyereküket, Maddoxot, amit a színésznő már nem tűrt tovább. Ezenkívül többször is utalt rá, hogy erőszakosan viselkedett a családjával, és ezért is van, hogy gyerekeik mind elfordultak az apjuktól. Legutóbb vér szerinti lánya, Shiloh alázta meg a színészt, ugyanis arra törekszik, hogy elhagyja apja vezetéknevét és csak anyja nevét használná, miután betöltötte a 18. életévét. Azonban nem ő az egyetlen, aki ehhez a lépéshez folyamodott, hiszen húga, Vivienne is csak anyja vezetéknevét, a Jolie- használja, azonban hivatalosan még nem tudta elhagyni a Pitt-et.

Brad Pitt, Ines de Ramon
Brad Pitt és új barátnője, Ines de Ramon. A színész gyereket szeretne a fiatal nőtől, mert hat gyereke közül egyik sem áll már szóba vele
Fotó: AFP / AFP

Billy Ray Cyrus

A countryénekes úgy tűnik, most elvágott minden szálat, ami családjához kötötte, ugyanis egy hangfelvétel került elő róla, melyben durván szidalmazza lányát, Miley Cyrust és volt feleségét. Azonban nemcsak őket szidta trágár módon, hanem új feleségét, a Firerose néven ismerté vált énekesnőt is, akivel csak pár hónapig tartott a házasságuk, aminek Cyrus erőszakos és bántalmazó viselkedése vetett véget.

Billy Ray Cyrus, Firerose
Pár hónap után el is vált a countryzenész és új felesége, aki kitálalt a bántalmazásról
Fotó: Billy Ray Cyrus / Instagram

Firerose már korábban elárulta, hogy volt férje, Billy Ray Cyrus szélsőséges verbális, érzelmi és pszichológiai bántalmazásnak tette ki őt, amit a férfi hangfelvételen rögzített dühkitörése is bizonyít.

Nem hiszem, hogy igazán okos lennél, meggondoltam magam erről a sz*rról. Szerintem te egy önző, kib*szott p*csa vagy. Ez vagy te

- hallható a Daily Mail által közzétett felvételen, melyben Miley Cyrust és Tish Cyrust is durván szidja.

Saját lányát ördögnek és rib*ncnak nevezte. 

Mindenki tudja, hogy maga az ördög, egy rib*nc

- mondta a countryzenész Miley Cyrusról, akinek édesanyját nevén sem nevezte a hangfelvételen, egyszerűen csak sz*arnak nevezte. Az énekesnő egyébként már beszélt apjával való kapcsolatáról korábban, hogy egy ideje elhidegültek egymástól, nem véletlen, hogy a februári Grammy-beszédéből is kihagyta az apját.

Billy Ray Cyrus, Miley Cyrus
Mára teljesen elhidegült apjától az énekesnő, régen nagyon jó volt a kapcsolatuk
Fotó: AFP

A cikk folytatásáért lapozzon a következő oldalra!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!