A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
1
Ezüstérem
2
Bronzérem
1
HUNMagyarország
20:05VízilabdaKína-Magyarország
HUNMagyarország
20:30VívásHungary-Japan
NyílNyíl

Így akar színészt csinálni gyerekeiből Ryan Reynolds

Vágólapra másolva!
Ryan Reynolds az egész családját bevitte a Deadpool & Rozsomákba, ez azonban utólag már nem bizonyult olyan jó ötletnek.
Vágólapra másolva!

A Deadpool-filmek folytatása, az X-Men világával vegyített Deadpool & Rozsomák igazi családi vállalkozás lett az egyik címszereplő, Ryan Reynolds számára, hisz ismert felesége, Blake Lively mellett mind a négy gyereküket is bevitte a produkcióba.

Ennek kapcsán a színész az Instagramon is megosztott egy hangulatos forgatási fotót, amelyen hétéves lányával, Inezzel láthatók Deadpool-jelmezben – miután a kislány a szuperhős gyerelváltozatát, Kidpoolt alakítja.

"Az egyetlen kollégám, akivel vitatkoztam. Az emberek azt gondolják, Kidpool a legmocskosabb, de nagyon jó a visszabeszélésben is, és sohasem viszi ki a szemetet" – piszkálta a saját lányát a közös fotó mellett Ryan Reynolds. Nézze meg a bejegyzését!

Ryan Reynolds posztja a lányáról:

Blake Lively eközben Lady Deadpoolt játssza a Deadpool & Rozsomákban, tavaly született gyerekük, Olin pedig Babypoolként jelenik meg. Kilencéves fiuk, James "sikoltó mutánsként" szerepel az IMDb stáblistáján, a négyéves Betty pedig a másik címszereplő, a Rozsomákot alakító Hugh Jackman nagy imádójaként tűnik fel a filmben – hisz egyébként a valóságban is az.

Nem állítom, hogy a gyerekeim tökéletesen viselkednek. A négyéves Bettym úgymond feltétel nélkül szereti Hugh-t.

És ezt a szeretetét szemrebbenés nélküli erőszakkal fejezi ki. Szóval megtámadja őt, azt gondolva, hogy karmai vannak, Hughnak pedig gyógyító ereje – ami lehet, hogy így is van" – mondta Ryan Reynolds korábban.

 

Blake Livelyval is állandóan piszkálják egymást

Úgy tűnik, az egész család érdekes módon kommunikál, ugyanis Ryan Reynolds és Blake Lively nyilvános kommunikációja is igen sajátos, sokszor piszkálják egymást a közösségi médiában – talán egy durvább átverésük nyomán indulhatott el a válásukról szóló pletyka is, amit Blake Lively szintén a maga modorában cáfolt meg nemrég egy Instagram-kommentben.

A színésznő a közösségi oldalára egy olyan képet tett ki, amelyen csók közben láthatók a férjével a forgatáson, az egyik hozzászólás mégis arra utalt, hogy valami gond lehet a házasságukkal. "Neked és Ryannek több képet kellene posztolnotok egymásról. Olyan pletykák keringtek, hogy elváltatok, de én nem hittem el, mert ti ketten szó szerint a tökéletes pár vagytok" – írta egy hozzászóló. "Haha, csak szeretnék" – válaszolt röviden Blake Lively.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!