A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Tökéletes teste miatt kritizálták Csuti barátnőjét

Vágólapra másolva!
Szabó András Csuti és barátnője, Sudár Bianka Olaszországban nyaralnak, amiről több képet is megosztottak a közösségi oldalakon. Habár a követők többsége szerint a két sztár szép párt alkot, akadt olyan is, aki tökéletes testét kritizálta a modellnek.
Vágólapra másolva!

Sudár Bianka 2018-ban a Miss Balaton döntőse volt, majdnem két éve vannak együtt Kulcsár Edina volt férjével, Szabó András Csutival. A fiatal lány elmondta, hogy majdnem két éve vannak együtt, de a kapcsolat elején nagy nehézséget okozott, hogy Csutinak két kisgyereke van korábbi házasságából. A modell szerint az az időszak mindenkinek nehéz volt szerinte, gyereknek, felnőttnek egyaránt. Kiemelte, mennyire fontos a kommunikáció és a megértés, minden fél oldaláról. Szerinte barátja jószívű, humoros, segítőkész, de "vannak helyzetek, amiket tudni kell kezelni.

Ilyen volt az is, mikor a minap a férfi a közös olaszországi nyaralásukról megosztott egy fotót, ahol Sudár Bianka egy szál bikiniben öleli párját. Ugyan a lánynak nincs mit szégyellnie a testén, hiszen bombateste van, a kép láttán mégis akadt olyan, aki durván beleállt, és kritizálta őt a külseje miatt.

A Bius még nem szült 2 gyereket. Megnézném 2 gyerek után. 

Edina sem lett csúnya, csak megváltozott a teste 2, most már 4 gyerek után. Nem azt mondom, hogy nincs jó formában a Bius, de a várandósság sok mindent megváltoztat. Legyetek mindig boldogok! " - véleményezte őt egy hölgy, amire rögtön jött is a válasz a modelltől.

Hogy jön ide egy nyaralós képhez, hogy Edina hány gyereket szült és hogy néz ki?


Nem gondolom, hogy ez egy releváns komment, ahogy az sem, hogy szülés után nekem majd kötelező lesz szarul kinézni. 

És igen, nagyon sokat változik a test, de azért ha foglalkoztál vele az azt megelőző 10 évben, biztosan könnyebb dolgod lesz utána.

Plusz mindenki teste teljesen más, és ez a “megnézném két gyerek után” kicsit negatív érzetet keltett bennem, de biztos nem rosszindulatból írtad" - fűzte hozzá.

Az illető hölgy később bocsánatot kért, és kifejtette, hogy semmi rosszindulat nem volt benne.

Ezt leszámítva a többi követő azon a véleményen van, hogy Csuti jelenlegi párja sokkal szebb, mint volt felesége, Kulcsár Edina, és nagyon jól néznek ki együtt. 
 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!