A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Összeomlott, az utcán zokogott Tom Cruise és Katie Holmes lánya - fotó

Katie Holmes, Tom Cruise
Katie Holmes és Tom Cruise még együtt
Fotó: Alberto E. Rodriguez / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Vágólapra másolva!
Tom Cruise és Katie Holmes lánya, Suri Cruise zokogásban tört ki New York utcáin, valószínűleg telefonon kapott rossz hírt.
Vágólapra másolva!

Tom Cruise és Katie Holmes 18 éves lányáról, Suri Cruise-ról rendszeresen készülnek lesifotók New York utcáin, a legújabb felvétel azonban aggodalomra adhat okot – azon a lány ugyanis sírós arccal látható telefonálás közben, vélhetően éppen valamilyen rossz hírt kapott. Egyelőre nem tudni, hogy mi történt, a kép azonban beszédes: nézze meg!

A legújabb lesifotó Suri Cruise-ról:

Tom Cruise a minap sikeresen hajtotta végre hajmeresztő mutatványát az olimpia záróünnepségén, de talán az egyébként sem viselné meg Suri Cruise-t ennyire, ha az apjával történne valami, ugyanis jó tíz éve nincs köztük semmilyen kapcsolat.

Tom Cruise a lánya 18. születésnapja után annak középiskolai ballagását is nyugodt szívvel kihagyta New Yorkban, helyette inkább Taylor Swift koncertjén vett részt Londonban. A hírek szerint a lány az ünnepségen már nem is Suri Cruise-ként, hanem választott nevén, Suri Noelle-ként állt színpadra.

Suri Cruise a pennsylvaniai Carnegie-Mellon egyetemen folytatja a tanulmányait, egyébként híres édesanyjával, Katie Holmesszal már sokkal jobb a viszonya – együtt is rendszeresen látni őket New York utcáin.

Legalább tíz éve nem látta az apját

Suri Cruise 2006 áprilisában született, Tom Cruise és Katie Holmes kapcsolata pedig 2013-ban ért véget. Viharos körülmények között váltak el egymástól, Katie Holmes ugyanis elutasította férje kérését, és nem csatlakozott a szcientológusokhoz. Tom Cruise a vallása miatt teljesen elhatárolódott családjától, viszont a szupertitkos válási szerződésük szerint fizetnie kellett lánya összes orvosi és tanulmányi költségét, így a gyerektartáson kívül évi négyszázezer dollárt utalt a volt feleségének, amíg a lányuk be nem töltötte a 18. életévét.

Katie Holmes a válása után Jamie Foxxszal, Emilio Vitolóval, Bobby Wooten III-vel is járt, jelenleg azonban egyedülálló a hollywoodi sztárok viszonyait számon tartó Who's Dated Who? szerint. Filmes karrierjét tekintve, mostanában főleg a saját filmjeiben játszik, két legutóbbi produkcióját, az Alone Togethert és a Rare Objectset is ő rendezte.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!