A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Kivillanó mellek, feszes fenekek, parányi ruhák: ők a Sziget Fesztivál bombázói

Vágólapra másolva!
A Sziget Fesztiválnak idén is rengeteg szexi látogatója volt, nézzen meg közülük párat!
Vágólapra másolva!

Idén már 30. alkalommal nyílt meg a Sziget Fesztivál, ahol 50 helyszínen 1000-nél is több program várta a fesztiválozókat. A szervezők bejelentették, hogy idén sokkal több magyar vásárolt bérletet, mint eddig bármikor, így a külföldi vendégek mellett most jóval több magyar bulizott közel egy héten át a Hajógyári-szigeten. 

A fesztiválra sok magyar sztár is ellátogatott, többek között Lissák Laura, Gelencsér Tímea, Hacsi Boglárka, Tolvai Reni és Hunyadi Donatella is megfordult valamelyik koncerten, de mellettük is tűntek fel csinos, szexi nők. Azoknak a fotóiból válogattunk, akik az Instagramon megjelölték helyszínként a Sziget Fesztivált, nézzen meg pár hangulatos képet!

Képeken a Sziget Fesztivál legszexibb látogatói:

A többnapos buli Kylie Minogue koncertjével indult az első nap, de a későbbiekben is rengeteg világsztár várta a látogatókat. A második napon a Nagyszínpadra érkezett Azahriah, aki szintén nagy tömeget vonzott a koncertre, de az este világsztárja, a súlyos beteg Halsey fellépésére is sokan voltak kíváncsiak. Az első naphoz képest többen voltak a fesztivál területén, és az esti koncerteken is. A csütörtöki napon a rendkívül erős fellépőket felvonultató Revolut Stage-en lépett fel a Grandson, valamint Aurora is, akinek fellépése alatt tömve volt a sátor.

A Sziget harmadik napján, pénteken a Beton.Hofi nyitotta meg a Nagyszínpad programjait. Az este folyamán Stormzy is fellépett, őt követte Liam Gallagher, a modern brit zene egyik meghatározó alakja.

Szombaton volt a fesztivál egyik legjobban várt napja, hiszen olyan előadók léptek fel, mint Bebe Rexha, Martin Garrix, Louis Tomlinson vagy az Analog Balaton.

Vasárnap, augusztus 11. már az utolsó előtti nap volt: a fő fellépő Sam Smith volt, de előtte megfordult a Nagyszínpadon Becky Hill és Janelle Monaé, a Revolut Stage-en pedig olyan zenekarok váltották egymást, mint a Pip Blom, az Editors és a Fontaines D.C. – miközben többek között pirotechnikai előadás, cirkuszi bemutató is zajlott más helyszíneken.

A szervezők természetesen az utolsó napra, augusztus 12-re sem hagyták program nélkül a fesztiválozókat, hétfőn a húzónév a Grammy-díjas Los Angeles-i énekes és DJ, Skrillex volt. Utána láthattuk szintén a Nagyszínpadon a Fred again... néven fellépő londoni producert, Frederick John Philip Gibsont, akit idén a legjobb új előadók között jelöltek Grammy-díjra, 2020-ban pedig az addigi legfiatalabb művészként kapta meg az év producere címet a Brit Awardson.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!