T. Danny még mindig teljesen maga alatt van a szakítása óta

Vágólapra másolva!
Az énekes a viharos szakítását követően nem igazán tudta rendezni a kapcsolatát Kecskés Enikővel, teljesen elmérgesedett köztük a viszony. T.Danny most elárulta, hogy még mindig nincs teljesen jól.
Vágólapra másolva!

Az év elején derült ki, hogy szakított T. Danny és sokáig titkolt barátnője, Kecskés Enikő, akik csak tavaly év végén vállalták fel kapcsolatukat a nyilvánosság előtt. Utólag derült csak ki, hogy két évig egy párt alkottak, a rapper valószínűleg már a lánykérésre készült. Azonban viharos kapcsolatukban nem ez volt az első mosolyszünet, de nagyon úgy fest, hogy az utolsó, ugyanis nagyon elmérgesedett a viszony az egykori szerelmesek között.

T.Danny még mindig Kecskés Enikőnek üzenget

A szakítás tényét sem erősítették meg sokáig, de a zenész nem bírt az érzéseivel, ezért számos olyan bejegyzése, dalszövege született, ami félreérthetetlen volt. Egyik nagy port kavart dalához azonban egyik eddigi sem fogható, annyira durva és megalázó sorok, véres jelenetek születtek benne. Már ekkor is többen szóvá tették neki, hogy túlzásba esik, és kiábrándítónak tartották, hogy ennyi idő után is volt barátnőjét szidja a dalszövegeiben.

A Borsnak most elmondta, hogy érzi magát egyedül. "Szingli lettem, a szingli élet pedig veszélyes. De előfordult már néhányszor ilyesmi az emberiség történetében, csak nekem most jött el ez az időszak. 

Az biztos, hogy kicsit másképp, mélyebben élem meg, mint egyesek, amit én kicsit sem bánok. Azt gondolom, hogy ennyivel többet tudok megtanulni magamról és mint láthattuk, minden rosszban van valami jó is. Így rátaláltam egy olyan önmagamra, ami eddig egy kicsit mélyebben volt bennem eltemetve és ami nem feltétlenül egy pozitív karakter, vagy antihős, de ez nem jelenti azt, hogy baj lenne, hogy meg tudtam személyesíteni. 

Szerintem nagyon jó dolog, hogy napvilágot látott ez az oldalam is" - mesélte.

Durva szöveggel és képekkel üzent T.Danny

A Szívtipró című dalhoz nemcsak durva szöveg, hanem egy durva és véres videó is készült, mellyel egyértelműen volt barátnőjének, Kecskés Enikőnek üzent. A rapper úgy jelentette be az új dalt, hogy eltüntette az összes korábbi bejegyzését az Instagram-oldaláról, csupán néhány véres fotót és videót hagyott fent magáról, melyek Szívtipró című dalához készültek, melyben elég durván fogalmaz exbarátnőjéről.

Egyedi a csaj úgy, mint hat másik, Velem vetetné meg az Andrássyt, Kussolj, egy Rolexet is kaptál

-  címezte a sorokat nagy valószínűséggel Kecskés Enikőnek, akit meg is említ a dalban, annak ellenére, hogy a modell korábban elárulta, épp ezek miatt a durva szakítós dalok miatt is ment tönkre a kapcsolatuk.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!