Ted Lasso negyedik évada: minden, amit eddig tudni lehet a folytatásról

Ted Lasso, Jason Sudeikis
Vágólapra másolva!
Bár eddig nagyon úgy tűnt, hogy a harmadik évaddal végleg lezárták a sorozatot, most mégis olyan hírek érkeztek, hogy zöld utat kapott a folytatás. A Ted Lasso negyedik évada még elég kezdeti szakaszban jár, hiszen még a szereplőgárdával folynak tárgyalások a visszatérésről és annak feltételeiről.
Vágólapra másolva!

A Ted Lasso című sorozat fő témája a sport, a főszerepben Jason Sudeikis, Bill Lawrence, Brendan Hunt és Joe Kelly ltáhatók. A történet középpontjában az amerikaifutball-edző Ted Lasso áll, akit Sudeikis játszik a háromévados sorozatban. Lassót  a történetben leszerződtetik Londonba egy angol labdarúgócsapathoz edzőként, a csapat tulajdonosa titokban pedig azt reméli, tapasztalatlansága miatt kudarcot vall, viszont optimista vezetési módszerei váratlanul sikeresnek bizonyulnak, ezzel meglepve mindenkit, aki bukását várja.

Ted Lasso, Jason Sudeikis
Jason Sudeikis a legjobb színésznek járó Golden Globe-díjjal, amit a Ted Lasso főszerepéért nyert el
Fotó: Getty Images via AFP/2021 Getty Images/Rich Fury

A Ted Lasso első évada 2020. augusztus 14-én,a második évad 2021. július 23-án, a harmadik  2023. március 15-én debütált az Apple TV+ műsorán, és nagyon úgy tűnt, hogy ezzel meg is volt a sorozat lezárása. Most mégis meglepő hírek érkeztek a Ted Lasso negyedik évada miatt, nagyon úgy tűnik, hogy mégis folytatást kaphat a történet annak ellenére is, hogy az utolsó évadot elég gyengének tartották a kritikusok.

A Ted Lasso hatalmas sikerrel debütált, hiszen az első évadot követően 20 Primetime Emmy-díjra jelölték. Ezzel az Emmy-díj történetében – vígjátéksorozatént – rekordot döntött, mint legtöbb jelölést szerző első évad. Megnyerte a legjobb vígjátéksorozatnak járó Emmy-díjat, Jason Sudeikist, Waddinghamet és Goldsteint pedig kiemelkedő színészi alakításaikért díjazták. Sudeikis egy Golden Globe-díjat is elnyert a legjobb férfi főszereplő (musical- vagy vígjátéksorozat) kategóriában a Ted Lasso címszerepéért. 

Ted Lasso
A Ted Lasso szereplői a 73. Emmy-gálán
Fotó: Getty Images via AFP/2021 Getty Images/Rich Fury

Jöhet a Ted Lasso negyedik évada

A Ted Lasso negyedik évad zöld utat kap, erősítette meg a Variety. A Warner Bros. Television felvásárolta az eredeti szereplők jogosultságát, így Hannah Waddingham, Brett Goldstein és Jeremy Swift szinte már biztos, hogy visszatér. Úgy tudni, hogy Jason Sudeikis is részt vesz majd a folytatsában, egyelőre még nem tudni, milyen minőségben, de a hírek szerint producerként is. A Warner Bros. TV egyelőre nem kívánt nyilatkozni a terveikről.

Waddingham, Goldstein és Swift visszatérése már azért ismert, mert ők brit Equity szakszervez tagjai, így más szerződésük van, mint az amerikai SAG-AFTRA szereplőgárdának, ahová a főszereplő Sudeikis is tartozik, az ottani tárgyalások még hátra vannak, hogy biztosat tudjanak mondani a negyedik évadról.

Ted Lasso
A brit szereplők közül már egy-két nevet szinte biztosra közöltek, hogy visszatér a Ted Lasso negyedik évadára
Fotó: IMDb Instagram

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!