A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Varsányi Réka azt mondja, két hétig gyógyultak a sérülései, miután Alekosz összeverte

Varsányi Réka
A kétgyerkes édesanya ma már bikiniben is szívesen megmutatja magát
Vágólapra másolva!
A napokban Alekosz azt állította, hogy egykori barátnője többször is megverte őt, ha kell, akkor pedig bíróság elé is viszi az ügyet, ugyanis nő szerinte hazugságokat állít róla. Varsányi Réka azonban kiállt a nyilvánosság elé, és reagált a férfi durva szavaira.
Vágólapra másolva!

Varsányi Réka és Alekosz kapcsolatáról többször is lehetett azt olvasni, hogy az egykori valóságshow-szereplő nem úgy kommunikált az egykori párjával, ahogyan az elvárható lett volna. Már az Ázsia expressz forgatásán is megalázta,és egyáltalán nem olyan volt köztük a viszony, mintha egy párt alkotnának.

Varsányi Réka
Varsányi Réka nehéz időszakon van túl
Fotó: Varsányi Réka/Instagram

A férfi nemrég a közösségi oldalán durva dolgokat állított egykori barátnőjéről, melyben többek közt azt állítja Alekosz, hogy nem ő bántalmazta Vársányi Rékát, hanem épp ellenkezőleg, a nő verte őt meg. Kifejtette, hogy ha kell, bíróság elé viszi az ügyet, majd árulónak, frusztrált, eszelős szukának titulálta őt. 

Varsányi Réka rendőrt hívott

Nem sokkal a durva vádak után Varsányi Réka is üzent a közösségi oldalán a férfinak, melyben kiemeli, hogy nem ő, hanem Alekosz hazudik, aki durván bántalmazta őt. 

Alekosz! Nem félek tőled. 

Ez után a cikk után én foglak feljelenteni. Szégyentelenül hazudsz, és tusolod el amit te tettél.

 Az idiótábbnál idiótább barátaid, akik látták mit műveltél velem, azok meg még segítenek cikket írni erről… Átírod ami történt. Valótlanságokat állítasz" - kezdte.  
 

Két hét volt míg meggyógyultak a sérüléseim amiket okoztál. 

Látták a kollégám is és azt is, hogy hetekig sírtam.A szomszédodat kértem elsőnek hogy segítsen, de azt mondta nem mer veled újat húzni. Aztán igen, én hívtam rendőrt. A franc se akart ott maradni akkor. 

Leverted a szemüvegemet amikor dulakodtunk, majd három hétig nem adtad vissza és nem láttam.

 Egy undorító ember vagy. Bántalmazó. Lehet feljelenteni. Győzzön az igazság. A becsületemet nem sérted meg többet!" - olvasható a vallomás a Facebook-oldalán.

Kamerák előtt szakítottak

Az Ázsia Expressz forgatásán Alekosz teljesen kiborult, mivel szerinte a párja, Varsányi Réka, meggyalázta a kapcsolatukat.

"Tegnap Réka szakított velem, kidobta az ablakon az elmúlt egy évet" - mondta Alekosz Ördög Nóra kérdésére az Ázsia Expresszben. Varsányi Réka aztán elmagyarázta, miért döntött így: "Kész tények elé állított, hogy válasszak: elfogadom-e őt olyannak, amilyen, mindennel együtt, vagy le is út, fel is út. Választottam."

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!