Kislánya mentette meg az Ázsia Expressz sztárját

Varsányi Réka
Ma már semmi jele annak, hogy egykor túlsúlyos volt, nagyon tudatosan figyelt arra, hogy bőre is a testével azonos tempóban tudja követni a hatalmas változást
Vágólapra másolva!
Varsányi Réka az Ázsia Expressz előző évadában vált ismerté, akkor még Nagy Alekosz partnereként. Azóta a kapcsolatnak vége, viszont Varsányit rengetegen követik a közösségi oldalain, nagyon megkedvelték. Elsősorban hatalmas fogyásával hívta fel magára az emberek figyelmét.
Vágólapra másolva!

Varsányi Rékát rengetegen követik az Instagramon, mióta szerepelt a TV2 nagy sikerű realityjében, az Ázsia Expresszben, hiszen egy nagyon vidám, pozitív személyiséget ismertek meg a nézők és a játékosok is, akikkel azóta is nagyon jó viszony ápol. Egy időben összehozták Kucsera Gáborral is, hiszen nagyon jó barátok lettek a forgatások alatt, ezt azonban sokan félreértették. Az egykori kajakozó azóta már visszatalált családjához, kibékült gyerekei anyjával, Tápai Szabinával és úgy tűnik, Varsányi Réka sem magányos már, bár szerelmi életéről nem igazán beszél.

Legutóbb az Origónak adott interjúban arról beszélt, milyen módszerrel sikerült több mint ötven kiló súlyfeleslegétől megszabadulnia, és mi motiválta őt akkor leginkább. Elmondása szerint épp a Covid első hulláma idején kapott észbe, hogy meg kellene szabadulni a túlsúlytól, hiszen nagyobb esélye lesz a munkakeresés szempontjából. Az iskolatitkárként dolgozó Varsányi óvodában szeretett volna elhelyezkedni, de a korlátozások miatt ez nem volt lehetséges. Ekkor gondolta úgy, hogy jelentkezik a katonasághoz, de ehhez jó kondícióra és erőnlétre volt szüksége.

Sportolói múltjára való tekintettel úgy gondolta, hogy sikerülhet formába lendülnie, és nem tévedett, hiszen kitartó sportolással elérte az áhított eredményt, a munkát viszont később ő utasította vissza, mivel két gyerekét egyedül neveli és sokat kellett volna távol lennie az otthonától.

Varsányi Réka elsősorban a futásban találta meg azt, ami örömmel tölti el és szívesen is csinálja mind a mai napig. Úgy gondolja, hogy a lényeg, mindig kis léptekben kell haladni, és nem rögtön a lehetetlent akarni.

Akkor úgy voltam vele, hogy minden nap ki fogok menni, és tenni fogok azért, hogy változzak. 

Ez volt az első alkalom, hogy nem tűztem ki egy konkrét célt, hogy én most azonnal le akarok fogyni, tudtam jól hogy idő kell, mert az sem öt perc volt, míg feljött rám ez a súlyfelesleg” - magyarázta lapunknak, majd hozzátette, hogy az is motiválta, hogy egészségügyi problémái is voltak a túlsúlya miatt, amit nem gyógyszerekkel akart megoldani, hanem azzal, hogy egészségesebben él.

Az Ázsia Expressz sztárja azóta is kitartóan fut, bár nemrég egy szemműtétje miatt egy kis időre le kellett állnia, viszont nem adja fel, és tartja az új életmódját. Most azonban egy kisebb akadályba ütközött, ami nagyon bosszantotta őt, viszont kislánya a segítségére sietett, ugyanis Varsányinak elromlott a fülhallgatója, és imád zenével futni.

A kétgyerekes édesanya egy videón és egy fotón is megmutatta, hogy kislánya készségesen felajánlotta neki a villogó cicás fülhallgatóját, hogy el tudjon menni futni, és ne legyen hiányérzte amiatt, hogy nem tud közben zenét hallgatni. Varsányi saját maga is jól szórakozott a látványon, viszont nem utasította vissza a fülhallgatót, így ment edzeni, közben remekül szórakozott.

Varsányi Réka
Varsányi Rékát kislánya mentette meg a kölcsönadott cicás fülhallgatóval
Fotó: Varsányi Réka Instagram

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!