A Kísértés: idegesen üzent egymásnak a műsor két bombázója

Vágólapra másolva!
A műsor két legdögösebb kísértője, Anna és Cynthia között heves vita alakult ki a közösségi oldalon. A Kísértés két szereplője idegesen és durván üzent egymásnak.
Vágólapra másolva!

Szeptember 1-jén elindult A Kísértés a TV2-n. Húsz mindenre elszánt kísértő vág neki a kalandnak, hogy próbára tegyék a beköltöző párok kapcsolatát. A nézők láthattak már forró pillanatokat, fordulatoknak és heves vitáknak is lehettek a szemtanúi. 

A Kísértés
A Kísértés női kísértői
Fotó: Ladóczki Balázs - Origo / Ladóczki Balázs - Origo

A Kísértés két bombázója a közösségi oldalon csapott össze

A csütörtöki adásban a fiúk villájában egy játék során kiderült, hogy Annát, a korábbi Miss Bikini szépségverseny győztesét tartják a legkétszínűbbnek, ami láthatóan rosszul esett neki. Több lánnyal is volt a forgatáson konfliktusa, természetét sokan kifogásolták, azonban ezeket gyerekkori traumáira fogta.

Legutóbb  egy másik kísértővel, Cynthiával volt egy heves vitája a közösségi oldalon.

"Úgy bírom, hogy csinálok egy poén videót a hét hónappal ezelőtti gondolataimról, és az egyik "zaklatóm" egyből reflektál, mert ennyi idő után sem bír magával. Zavarja, hogy az emberek nyolcvan százaléka nekem ad igazat és ő a gáz és a h@lye. (...) 

De mit várunk egy olyantól, aki 20 évesen szarrá műtette a fejét, amiért semmi önbizalma és kell neki a visszaigazolás mások kárára is. Engedd el végre, mert nagyon cink, hogy eddig a Gergőn élted ki magad, és most jövök én. 

Érdekes, mindenki megérett rajtad kívül. Sokat elárul ez arról, milyen ember is vagy te. (...). Ne legyünk már álszentek. Köszi " - olvasható Anna Instagram-oldalán.

A bejegyzés nem sokáig maradt el válasz nélkül, Cynthia is kifejtette, hogy mi gondol egykori vetélytársáról.

"Fél éve még egy kicsit sza@rul kezeltem a helyzetet, de beláttam, hogy tévedtem egy-két dologban. Ez az egész kirohanásod rólam csak annyit bizonyít be, hogy fél év alatt te semmit sem tanultál a történtekből, mert egy normális ember, ha lát valamit, ami számára bántó, akkor ráír az adott illetőre, és megbeszélik. (...). 

Ha egy vitánál megint a külsőmmel jössz, nekem többet árul el a saját önbizalomhiányodról. 

Hidd el, beléd is beléd lehetne kötni, de sose tenném. 

Ellentétben veled, én nem mondtam soha semmi bántót rád, és sosem bodyshameltelek, mint te az Angit, amiért egy k@rva nagy bocsánatkéréssel tartozol neki. 

Mikor látod be az idióta viselkedésedet, és azt, hogy bánsz az emberekkel? Nem foghatod örökké a gyermekkorodban ért tragédiákra. (...). Én nem haragszom rád Anna. Remélem egyszer képes leszel a normális kommunikációra, és képes leszel a világon meglátni a szépet. 

Nem akarok neked semmi rosszat, elég baj az neked, hogy ennyire meg vagy keseredve

 - olvasható a korlátozott ideig elérhető bejegyzésben. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!