Mellnagyobbító műtéten volt A Kísértés és A Nagy Ő bajkeverője - fotók

Nati a Kísértés c. műsorban
Nati a Kísértés c. műsorban
Vágólapra másolva!
A TV2 valóságshow-inak szereplője kicsinek találta a melleit. A Kísértés Natija most beszámolt arról, milyen volt az első pár nap a műtét után.
Vágólapra másolva!

Úgy tűnik, mindent bevet Nati, hogy felfigyeljenek rá a férfiak, ugyanis már A Nagy Őben is kifejezetten sokat volt képernyőn, gátlástalanul próbálkozott Jákob Zoltánnál, és egészen a végéig eljutott a konfliktusokba belemenő, extrovertált személyiségével. Nem sokkal később újabb TV2-es műsorban tűnt fel, mint csábító, kísértő: A Kísértés című realityben látható mostanában. A műsort korábban felvették, Nati pedig még egy mellnagyobbításra is elment, látván, milyen riválisokat kapott korábban.

Nati a Kísértés c. műsorban
Nati a Kísértés c. műsorban 
Fotó: Instagram 

Most közösségi oldalán számolt be arról, hogy a műtét után az első éjszaka „roppant nehéz volt, nagy fájdalmai voltak”, de fájdalomcsillapítókat szedett és így valamennyit tudott aludni. „Mindenki rakjon el egy nyakpárnát” – javasolta azoknak a lányoknak, akik hasonló műtétet terveznek. 

Nati a Kísértés c. műsorban
Nati a Kísértés c. műsorban 
Fotó: Instagram 

További részleteket is elárult, kiderült, hogy egy darabig szorítókötés volt rajta, amit másnap lecseréltek kompressziós melltartóra. "A második nap kicsit jobban éreztem magam, a mozgás már jobban ment. Fontos, hogy legyen melletted valaki, aki az első napokban segíteni tud. minden nap egy kicsit könnyebb” – mondta követőinek Instagram-oldalán.

Mint írtuk, a napokban egy hatalmas mellű női riválist kapott Nati a TV2 műsorában, talán ezért vállalkozott ő is a műtétre. Lapozzon, mutatunk róla képet!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!