Ez lenne a Golden-Globe díjas fiatal színésznő álomszerepe

Vágólapra másolva!
A fiatal színésznő már számos sikeres szerepen van túl, mégis úgy érzi, az álomszerep még várat magára. Anya Taylor-Joy most azt is elárulta, melyik karakter bőrébe bújna legszívesebben, meglepő választ adott.
Vágólapra másolva!

A 28 éves, Golden Globe-díjas amerikai-brit színésznő nemrég egy interjúban beszélt arról, melyik szerepnek örülne a legjobban, ami számára igazán nagy kihívást jelentene. Anya Taylor-Joy eddig olyan fontos szerepeket alakított, mint a Széttörve női főszereplője, A vezércsel, melyért Golden Globe-díjjal jutalmazták, valamint a nemrég bemutatott Furiosa: Történet a Mad Maxből című moziban is láthatták a nézők. Ő azonban egy szerep után sóvárog, amivel igazán meglepte a közönséget.

Anya Taylor-Joy
Anya Taylor-Joy A vezércselben Beth Harmon női sakkjátékost alakította nagy sikerrel
Fotó: Instagram/Anya Taylor-Joy

Nagyon szeretnék egy musicalt csinálni, mert egy kicsit túlságosan is megszállottja vagyok a jelenlegi munkámnak. 

Szeretem a lehetetlen feladatok teljesítésének kihívását. Azt hiszem, ez hihetetlenül motiváló számomra, így az ötletet, hogy egyszerre énekelhetek, táncolhatok és színészkedhetek, nagyon izgalmasnak találom" - idézi a Deadline, hogyan áradozott Anya Taylor-Joy, aki elárulta, hogy az álomszerepe a Jégvarázs filmváltozatában Elza karakterének megformálása.

A fiatal színésznő a Vogue Hong Kongnak adott interjújában azt is elmondta, hogy azért is szeretné Elza,a  hókirálynő szerepét, mert testvérei gyerekeinek azt szeretné mondani, hogy ő Elza és tud jeget lőni a kezéből.

Szerintem a Jégvarázs nagyszerű lesz. Jégkockákat lövöldözni a kezedből nagyon szórakoztató lehet. És így te lehetnél a kedvenc minden gyerek szülinapi buliján.

Minden testvéremnek van már gyereke, úgyhogy szeretném, ha azt mondhatnák: 'A nagynéném Elza. Az nagyszerű lenne!” - magyarázta lelkesen Anya Taylor-Joy, aki biztosan elmenne a meghallgatásra, ha a Disney mégis úgy döntene, hogy elkészíti a Jégvarázs élőszereplős változatát, azonban erről egyelőre nincs hivatalos információ.

animációs filmek, animációsfilmek, gyűjtés, animációsfilmekgyűjtés, Frozen II.
A Jégvarázs második részének főhősei
Fotó: Shutterstock/Sarunyu L.

Anya Taylor-Joy titokban ment férjhez

A fiatal sztár a magánéletét mindig is óvta, ezért csak annyit lehetett tudni, hogy komoly kapcsolatban van évek óta a zenész Malcolm McRae-vel, akivel először a 2022-es februári Vanity Fair Oscar-gála afterpartyján mutatkozott nyilvánosan.

Bár az esküvőjük híre már korábban kiszivárgott, ők sosem beszéltek róla, azonban a második évfordulójuk alkalmából Taylor-Joy megosztott pár fotót a nagy napról, és a csodálatos Dior menyasszonyi ruhájáról is.

Két évvel ezelőtt, április elsején (bolondok napján) titokban összeházasodtam a legjobb barátommal New Orleansban. Annak a napnak a varázsa örökre beleivódott lényem minden sejtjébe.

Boldog második (első) évfordulót szerelmem... Te vagy a legmenőbb! U.I.: Igen, azok anatómiailag helyes szívsütik. És igen, én vagyok vámpír Lestat" - írta korábban viccelődve Anya Taylor-Joy, aki két évig teljes titokban tartotta a házasságát.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!