Iszonyúan átverték a tévéműsor szereplőit

Vágólapra másolva!
Építőmunkás volt a milliárdosnak kikiáltott férfi, aki a valóságshow főszereplőjeként tűnt fel a képernyőn. A producer sok év után bocsánatot kért az átverés miatt.
Vágólapra másolva!

„Bocsánatot kérek, hogy bármi közöm volt ehhez, és hogy én voltam az, aki meggyőzte a nőket, hogy ezt csinálják, különösen, ha kaland negatívan végződött. Nem azért tettem, hogy megbántsam őket. A munkámat végeztem” ” - mondta a napokban Dawn George a castingért felelős producer, aki belátta, hogy átverés volt a több hétig tartó valóságshow.

Átverés volt a műsor, nem voltak milliói a főszereplőnek
Átverés volt a műsor, nem voltak milliói a főszereplőnek 

A Joe Millionaire első évadjának több szereplője - Alison Ball, Amanda Garcia, Melissa Michael és a győztes Zora Sabrina - úgy emlékezett vissza, hogy a produkció kifejezetten zavaros volt. Mindössze annyit mondtak nekik, hogy a műsor, amire jelentkeztek, a The Big Choice (miközben nem az volt), Európába viszik őket, ahol lehetőségük nyílik megismerkedni egy agglegénnyel és vele megtalálhatják a szerelmet.

Átverés volt a reality

Egy kastélyban gyülekeztek, és mielőtt bemutatták volna nekik a műsor főnyereményét, Evan Marriott személyében, belovagolt és közölték, hogy a férfi vagyonos ember. „Amikor bejelentették, hogy örökölte ezt a sok pénzt, úgy éreztem, hogy ez furcsa helyzet. Miért jelentik be ezt?” - kérdezte Amanda Garcia. A nők egy része persze szerette volna megszerezni a gazdagnak mondott, de nincstelen férfit, szerelmesek akartak lenni, de hamar kiábrándultak, a reality pedig nem lett tündérmese. Egy pszichológust is kaptak, akinek őszintén beszéltek páran, de rájöttek, hogy nem fogja titokban tartani a problémáikat - hiszen épp egy tévéműsor készül. 

Az első évad remek nézettséggel ment, annyira, hogy az utolsó adást 34,6 millió háztartásban nézték. A második évad már nem volt olyan népszerű, de azért 6-7 millió amerikai rendszeresen követte, ekkor viszont - logikusan - az átverés nem szólt akkorát.

2023-ban is visszatért a műsor, ebben annyi volt a csavar, hogy két férfiért vetélkedett sok nő, de közülük csak az egyik volt igen gazdag, a másiknak nem volt vagyona. Az egyik egy menő menedzser volt, egy komoly cég vezérigazgatója, a másik egyszerű farmer. 

Átverős valóságshow-król itt olvashat többet

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!