Életveszélybe kerültek az Ázsia Expressz szereplői

Ördög Nóra
Ördög Nóra
Vágólapra másolva!
Ördög Nóra a legújabb videóvlogjában arról számolt be, hogy életveszélybe kerültek. Az Ázsia Expressz szereplői borzalmakat éltek át, ugyanis erdőtűz ütött ki nem messze a forgatástól.
Vágólapra másolva!

A TV2 idén immár ötödik alkalommal tűzte műsorára az Ázsia Expresszt Ördög Nóra műsorvezetésével. A szeptember 1-én indult szuperprodukció ezúttal a Fülöp-szigeteken és Tajvanban forgott. Az ázsiai kalandban ezúttal is készpénz, bankkártya és telefon nélkül, az otthon kényelmét hátrahagyva vágnak neki a nem mindennapi versenynek az Ázsia Expressz sztárpárjai: a TV2 műsorvezetői, Till Attila és Stohl András; Mikes Anna és Krausz Gábor, Cserpes Laura és édesapja, Cserpes István, Laky Zsuzsi és Dietz Guszti, Sáfrány Emese és Béres Anett, Jolly és Szuperák Barbara, Zámbó Krisztián és Zámbó Adrián, Zsigmond Angéla, tartalomgyártó és párja, Mészáros Bende, valamint L.L. Junior és Dárdai Blanka.  

Ázsia Expressz
Az Ázsia Expressz sztárjai
Fotó: TV2

Veszélybe kerültek az Ázsia Expressz szereplői

Az Ázsia Expressz műsorvezetője, Ördög Nóra a legnagyobb videómegosztó portálon számol be folyamatosan a műsor kulisszatitkairól. A legfrissebb epizódból kiderült, hogy veszélybe kerültek a szereplők, ugyanis hatalmas erdőtűz ütött ki a forgatástól nem messze. Ördög Nóra szerint borzasztó volt átélni az esetet, mindenki nagyon megijedt.

Pont egy olyan kis faluban szerettünk volna forgatni, ami egy elszigetelt, körülbelül 300 fős összetartó közösség, és pont ezt a kis falut zárta körbe az erdőtűz

 - kezdte a TV2 sztárja.

"Az itt élők szomorúan és lemondóan nyilatkoztak a dologról, hogy tulajdonképpen senki nem fog jönni segíteni nekik, teljesen magukra vannak utalva. Annyiban persze túlzás, hogy valamennyi tűzoltó is jött, illetve a helyi biztonsági vezető is elmondta, hogy nagyon kifejlett vészjelző és védelmi rendszerük van, mivel gyakran előfordul náluk erdőtűz, fel vannak erre készülve. 

Ennek ellenére szívszorító volt őket otthagyni, még akkor is, ha nem tehettünk ellene semmit 

- mesélte a NÁNÁZSIA legújabb részében.

Till Attila és Stohl András távozott

Újabb izgalmakkal és drámákkal teli hét telt el az Ázsia Expressz versenyében. A péntek esti hajszán ismét három párosnak kellett megküzdenie azért, hogy továbbra is esélye legyen megnyerni a kalandreality 15 millió forintos fődíját. Egyik párnak sem volt könnyű dolga a pénteki hajsza során, hiszen csak összetett küldetéseket teljesítve szerezhették meg a továbbjutást.

A hajszán Mikes Anna és Krausz Gábor végzett az első helyen, másodikként L.L. Junior és Dárdai Blanka értek be a célba – 

a játék tehát Stohl András és Till Attila számára ért véget.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!