Lopáson kapták az Ázsia Expressz két sztárját

Jolly és Barbi
Jolly és Barbi
Vágólapra másolva!
Jolly és Barbi szerint ők kölcsön kapták a hatalmas halat, az eladó szerint elvették tőle. Az Ázsia Expressz újabb fordulattal lepte meg a nézőket.
Vágólapra másolva!

Az Ázsia Expressz szeptember 16-i adásában Jolly és Barbi egy hatalmas hallal és egy fából készült taligával állított be, a feladatnak megfelelően, de nem kaptak pontot, ugyanis hamarosan megjelent a piacról az eladó, aki felháborodva visszavette a szerkezetet és a halat is. „Sajnos ezzel nem tudok mit kezdeni, rém kellemetlen helyzet volt” – kommentálta a kínos szituációt Ördög Nóra műsorvezető.

Ázsia Expressz
Ázsia Expressz
Fotó: TV2

A páros azzal védekezett, hogy ők megbeszélték az eladóval, hogy elviszik a taligát és a halat, szerintük ez nem lopás volt, de hiába érveltek, nem jutottak védettséghez. A jelenetet itt tudja megnézni.

Krausz Gábor és Mikes Anna
Krausz Gábor és Mikes Anna
Fotó: TV2

A védettséget végül Mikes Anna és Krausz Gábor szerezte meg ezen a héten.

Az idei Ázsia Expressz is remek nézettséggel startolt. Az első héten Zámbó Krisztián és Zámbó Adrián estek ki, a második héten pedig úgy tűnt, hogy Zsigmond Angéla és Mészáros Bende távozik. Ekkor azonban Cserpes István szakította félbe a veszekedő párosokat, és könnyek között beszélt arról, hogy lányával, Laurávalm haza kell menniük, ugyanis Cserpes István édesanyja váratlanul meghalt, így feladták az Ázsia Expresszt. Így az apa-lánya páros átadta a lehetőséget a múlt heti hajsza vesztes párosának, Zsigmond Angélának és Mészáros Bendének, hogy helyettük folytassák.

De csak rövid időre tűnt úgy, hogy csökken a létszám, ugyanis újabb páros érkezett. Korábbi évadokban már volt olyan csavar, hogy kiesettek újabb esélyt kaptak, más párral, de ezúttal teljesen új, friss, kipihent páros csatlakozott a mezőnyhöz, aminek például Tilla nem örült különösebben (ami érthető, hiszen nem csökkent a riválisok száma, viszont jöttek újak). A versenybe így kapcsolódott be L.L. Junior és Dárdai Blanka.

A cikk folytatódik, lapozzon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!