Hatalmas veszekedés volt az Ázsia Expresszben, Krausz Gábor és Sáfrány Emese nem fogták vissza magukat - videó

Vágólapra másolva!
Több napja mélyül a feszültség a párosok között. Krausz Gábor és Sáfrány Emese a többiek előtt vesztek össze az Ázsia Expresszben.
Vágólapra másolva!

Krausz Gábor és Mikes Anna kétszer adtak nehezítést a TV2 műsorában Sáfrány Emesééknek, akik ezt egyik alkalommal sem nézték jó szemmel, sőt: indoklást vártak a séftől, de ő nem igazán akarta megmagyarázni a történteket. Végül annyival zárta le, hogy az első alkalommal így jött ki a lépés, másodjára pedig nem szerettek volna újabb párt magukra haragítani.

"– Magyarul téged nem zavar, ha minket magadra haragítasz..." - reagált erre Béres Anett. "Egyáltalán nem!" – jelentette ki határozottan a műsorban Krausz Gábor és hozzátette az indoklását:

A második hátráltatást azért kaptátok, mert nagyon jók vagytok stoppolásban. Ma például láttuk, ahogy átgázoltatok rajtunk is. Nem akartam ebbe belemenni, de szerintem nem sportszerű az, hogy a stoppolásnál fellöktök mindenkit, aki elétek áll

– véleményezte a helyzetet.

"Senkit nem löktünk fel, ne találj ki ilyet!"– kérte ki magának a Béres-Sáfrány páros. "Nagyon nehéz úgy beszélgetni, hogy szeretnék mondani valamit és közbe szóltok! Vagy végig hallgattok, vagy esztek!" - akadt ki rájuk a séf.

A vitát azzal folytatták, hogy Krausz Gábor szerint a lányok szinte fellökték, annyira előnyt akartak szerezni maguknak a stoppolásnál. Ezt Béres Anették tagadták, a hangos veszekedést pedig mindenki előtt folytatták.

Később a kamerák előtt Sáfrány Emese megfejtette Krausz Gábor ellenszenvét: "Gábor válaszai abszolút degradálóak voltak, egyértelműen azt hallottuk ki a hangjából, hogy oké, hogy ő nem szeret konfrontálódni, de mintha le is nézne minket és azért nem akarna nekünk válaszokat adni. Közben megfejtettük, hogy Gábornak valószínűleg az volt a problémája, hogy lenéz minket és mi még őt számon kérjük... Benne ezt kelthetett rossz kérdést" - magyarázták.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!