Mikes Anna és Krausz Gábor az Origónak: Stresszesek voltunk, feszültek, a kudarcot pedig egyikünk sem viseli túl jól

Vágólapra másolva!
Mikes Anna és Krausz Gábor az Ázsia Expressz forgatásának idején még csak néhány hónapja alkottak egy párt. Mivel még nagyon friss volt a kapcsolatuk, felmerült bennük, hogy kockázatos lehet belevágni egy ennyire nehéz és stresszes versenybe, de megbeszélték, hogy újabb közös kalandként fogják fel a műsort. Az első hét után úgy érezték, hogy inkább Mikes Anna motiválja séf párját, de biztosak voltak abban, hogy ez később változhat – az Origónak az Ázsia Expressz forgatásának első napjaiban, a Fülöp-szigeteken meséltek.
Vágólapra másolva!

Mivel még csak néhány hónapja voltak együtt, mérlegelniük kellett, hogy belevágjanak-e együtt az Ázsia Expresszbe. „Sokat beszélgettünk arról, hogy egy jól működő, friss kapcsolatunk van, és ezt érdemes-e megkockáztatni egy ilyen helyzetben, mivel az ilyen műsorok tudnak kapcsolatgyilkosok lenni. Kicsit aggódtunk, hogy mit hoz ki belőlünk egy ilyen műsor, és én féltettem a kapcsolatunkat is igazából” – kezdte Mikes Anna.

Ázsia Expressz
Fotó: TV2

Krausz Gáborban is hasonló dolgok játszódtak le, de mivel a Dancing with the Stars ideje alatt szinte éjjel-nappal együtt voltak, ő biztosra vette, hogy nem lesz köztük semmi probléma. 

Úgy voltam vele, hogy ha nem működnénk jól együtt, akkor ez már akkor vagy azóta kijött volna. Több hónapon keresztül, fizikailag is kimerülve teljesítettünk a Dancingben, és nem kicsit volt stresszes a folyamatos készülés és az élő adások. Soha nem veszekedtünk egy percet sem. Ráadásul utána szinte azonnal össze is költöztünk, szóval mire elindultunk Ázsiába, én teljesen biztos voltam abban, hogy stabil a kapcsolatunk.

 Különben el sem vállaltam volna.”

ÁzsiaExpressz
Fotó: TV2

„Igen, én is így látom. Az egész nem ér annyit, hogy a kapcsolatunkat felforgassa. De azt gondolom, olyan erősek vagyunk együtt, hogy bármi történik, bármilyen stresszhelyzetbe is kerülünk, meg tudjuk oldani együtt” – tette hozzá a profi táncos.

Ázsia Expressz: már az első hét nagyon kemény volt

Az Origónak elárulták, hogy kezdetben csupán egy játékként, kalandként akarták felfogni az Ázsia Expresszt, de már az első nap behúzta őket a verseny, és azt érezték, hogy fontossá vált számukra a jó teljesítmény és az előrejutás.

„Én versenyző voltam egész életemben, tehát most nem tudom meghazudtolni önmagam. Amikor versenyhelyzetbe kerülök, akkor átváltok és harcolok, küzdök, versenyzek, ahogy csak tudok. Nagyon jó, hogy Gábornak is van egy ilyen oldala, ezért jó csapatként működünk. 

Amikor eltévedtünk az egyik feladat során a térkép miatt, akkor sem egymásra haragudtunk, hanem a helyzetre. 

Stresszesek voltunk, feszültek, a kudarcot pedig egyikünk sem viseli túl jól” – magyarázta Mikes Anna, aki szerint elég jól ráérezték a stoppolásra, a szálláskereséshez viszont nehéz hozzászokniuk.

Biztosan visszanézik a tévében az adásokat

Bár ekkor még távolinak tűnt, arról is meséltek, hogy nézni fogják az adásokat a TV2-n ősszel. „Visszagondolva az első napokra, szerintem nagyon vicces lesz tévében, és én biztos, hogy szét fogom röhögni az agyam” – mondta Krausz Gábor.

A Dancing with the Starsban csak az eredmény, a táncot láthatták a nézők, ebben a műsorban viszont végignézhetik a küzdelmeiket i

s. Most jobban megismerhetnek minket az emberek, láthatják, hogy működünk együtt, hogy mik a mélységeink, mik a magasságaink, és nem csak szépen kiöltözve, mosolyogva állunk a zsűri előtt. 

Kisebb feszültségek voltak a próbateremben is, általában azért, mert nagyon elfáradtam, ekkor mindig Anna motivált. Ez egyébként most is így van, úgy érzem, sokszor ő húzott tovább a mélypontokon, de később biztosan lesz ez fordítva is” – részletezte.

Mennyire tartják magukat esélyesnek a győzelemre?

A Dancing with the Starsban sikerült megszerezniük az első helyet, a forgatás első napjaiban pedig ebben a műsorban is az erős párosok közé sorolták magukat.

Fotó: TV2

Ördög Nóra szerint az idei évad a legerősebb mezőny, és szerintünk is elég kemény a verseny, mindenki nagyon komolyan veszi a feladatokat. Kicsit lutri, hogy mi lesz a verseny vége, mert sokszor a szerencsére is szükség van, de azt gondoljuk, hogy erősek vagyunk. 

Hogy ez mit jelent, majd a következő hetekben kiderül, de az biztos, hogy továbbra is nagyon oda fogjuk tenni magunkat” – mondta Mikes Anna.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!