Ázsia Expressz: Sáfrány Emese reagált a gúnyos megjegyzésekre, amiket egy másik páros tett rájuk

Vágólapra másolva!
Az Ázsia Expressz adásában Zsigmond Angi és Mészáros Bende többször is arról beszéltek, hogy mennyire idegesíti őket Béres Anett és Sáfrány Emese. Szerintük "gumicsöcsökkel" könnyű dolguk van, amikor furvart kell szerezni.
Vágólapra másolva!

A Zsigmond Angi-Mészáros Bende párost nagyon idegesítette a hétfői adásban Béres Anett és Sáfrány Emese. A lányok ezzel főleg azután szembesültek, miután a tévében látták az adást, Sáfrány Emese pedig nem hagyta szó nélkül az influenszerek beszólását. Miután a bivalytrágya-lapátolós feladatnál keresztezték egymás útját, Zsigmond Angi nagyon kiakadt a másik páros állandó panaszkodása miatt.

 Zsigmond Angi nagyon kiakadt a másik páros állandó panaszkodása miatt
Fotó: TV2

"Jó lenne, hogyha nem hallaná meg a fülem, hogy rám rakják ezt a nyomorékoskodást, már bocsánat, meg azt, hogy lány vagyok és fúj, egy kis szar ment a körmöm alá. Én ezektől kivagyok. Légy szíves, állj arrébb három lépéssel! Ne nyavalyogjál! Ne mondjad nekem, mert fel fogsz ezzel idegesíteni. Ha meg tudod, hogy nem szereted a szart, akkor ne gyere ebbe a műsorba!" - magyarázta az egyik interjúban a feladat után.

A fiatal lány később azt is elmondta a kamerák előtt, hogy Sáfrány Emeséék taktikája a „luficsöcs” a stoppolásnál, amivel a párja is egyetértett.

Gumicsöcsökkel nagyon könnyű egyébként stoppolni, tehát ha még egyszer vállalok egy ilyen versenyt, akkor meg fogom csináltatni előtte a mellemet, és akkor teljes mellbedobással kiállok az út szélére"

– tette hozzá Mészáros Árpád Zsolt fia.

Sáfrány Emeséék taktikája a „luficsöcs” a páros szerint
Fotó: TV2

Az elhangzottakkal kapcsolatban a story.hu kereste fel Sáfrány Emesét, miután az adás lement a tévében. A légtornász röviden nyilatkozott:

Az van, hogy ezeket nem szemtől szembe mondták nekünk, hanem gyáva módon a hátunk mögött, és óriási előítélet érződik minden egyes szavukból. Ez pedig nem engem, minket, hanem őket minősíti. Nem gondolom, hogy ebbe nekem jobban bele kéne állnom, méltatlannak érezném"

– zárta le a témát Sáfrány Emese.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!