Ennél gusztustalanabb feladatot még nem kaptak az Ázsia Expressz szereplői - videó

Ázsia Expressz
Ázsia Expressz: ilyen gusztustalan feladat még nem volt
Vágólapra másolva!
Többen azonnal öklendezni kezdtek a legújabb feladattól az Ázsia Expresszben. Nézzen bele adás előtt, hogy mire számíthat!
Vágólapra másolva!

Javában zajlik a TV2-n az Ázsia Expressz ötödik évada, már L.L. Junior és Dárdai Blanka is csatlakoztak a csapathoz. A keddi adásban nekik főleg a szálláskereséssel gyűlik majd meg a bajuk, mások azonban az egyik feladatot találják túl soknak, az ázsiai konyha alapját képező halszószt kell ugyanis előállítaniuk.

Ázsia Expressz
Ázsia Expressz: Dárdai Blanka és L.L. Junior is csatlakozott
Fotó: TV2 / TV2

"Nemcsak ügyességi feladatok vannak, hanem mindig kell dolgozni is a helyiekkel. Most halszószt készítünk, ami minden ázsiai ételbe kell, de az előállítása nagyon kemény!!! Van az érlelt halalapanyagnak egy szaga, szúrnak a szálkák, kézzel kell csinálni, nem egyszerű!" – panaszkodott az Instagramon Till Attila, miután a feladathoz kesztyűt sem kapott, hiába kért.

A legrosszabbul azonban mégsem ő, hanem a szagokra igen érzékeny Szuperák Barbara viselte a történteket: "Nekem ez az egyik gyengém. Nekem felfordul a gyomrom" – magyarázta, miközben folyamatosan öklendezett, alig bírta megállni, hogy ne hányja el magát. Nézze meg adás előtt!

Voltak veszélyek is az Ázsia Expressz forgatásán

Az Ázsia Expressz ötödik évadának Fülöp-szigeteki és tajvani forgatásán nemcsak gusztustalan feladatokkal, de sokszor veszélyes helyzetekkel is szembe kellett nézniük a szereplőknek. Rögtön az első adásban mérges kígyók között aludtak, majd a stáb kezdeti buszbalesete után cunamiriadó miatt is aggódhattak a készítők, akiknek ezt követően pedig erdőtűz miatt kellett változtatniuk a műsor menetrendjén.

A stáb aztán később is élt át drámai pillanatokat, hisz volt, hogy az éjszaka közepén földrengésre ébredtek. Ördög Nóra akkori Instagram-videóján látható volt, hogy a műsorvezető már este kapott riasztást a telefonjára földrengésről, majd éjszaka is felébredt több rengésre. Kimondottan ijesztő volt számára, ahogy az egész épület kilengett, a hotelszoba falai nyikorogtak – a helyiek azonban többnyire nyugodtak maradtak, hozzá voltak szokva a hasonló helyzetekhez.

A Zámbó testvérek, Zámbó Krisztián és Zámbó Adrián elsőként estek ki, Cserpes Laura és az édesapja, Cserpes István pedig a családban történt haláleset miatt adták fel a versenyt.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!