Váratlan fordulat az Ázsia Expresszben: az egyik páros feladta a küzdelmet - videó

Vágólapra másolva!
Mint írtuk, szeptember 1-jén elstartolt a TV2 kalandrealityjének ötödik évada, melyet a Fülöp-szigeteken forgattak. Az Ázsia Expressz múlt heti hajszája után egy páros máris távozott, így maradt hét kétfős csapat, akik közül három pár újabb hajszára indult. Végül olyan dolog történt, amire senki sem számított, ugyanis nem a hajsza vesztesei távoztak végül a versenyből.
Vágólapra másolva!

A megszokott módon, az idei évad isszámos váratlan fordulatot tartogat még a nézőknek a Fülöp-szigetek kalandos tájain, azonban most egy olyan dolog történt, amire eddig még nem volt példa. Az Ázsia Expressz ötödik évada talán minden eddiginél keményebb, amit az is bizonyít, hogy rögtön hatalmas feszültségek bontakoztak ki a műsorban.

Sztárok a képernyőn - remekel az Ázsia Expressz
Soha nem látott fordulat történt az Ázsia Expressz ötödik évadában
Fotó: TV2

A TV2 kalandrealityje most is hatalmas sikerrel indult a csatornán, a játékosok számára azonban korántsem volt könnyű az eleje, de valószínűleg nem lesz az a folytatás sem. Még szinte el sem kezdődött a java, máris hatalmas botrányt okozott Dietz Gusztáv, aki az Ázsia Expressz eddigi leglátványosabb kiborulását produkálta, miközben Till Attila a kamerák előtt sírta el magát, majd ugyanez történt Zámbó Krisztiánnal is, aki testvérével, Adriánnal az első hajsza után kiesett Mikes Anna és Krausz Gábor ellen, amiről a helyszínen meg is szólaltak az Origónak

Így már csak hét páros maradt versenyben:

  • Till Attila és Stohl András
  • Mikes Anna és Krausz Gábor
  • Cserpes Laura és édesapja, Cserpes István
  • Laky Zsuzsi és Dietz Gusztáv
  • Sáfrány Emese és Béres Anett
  • Jolly és Szuperák Barbara
  • Zsigmond Angéla tartalomgyártó és párja, Mészáros Bende

Közülü a második hajszán Béres Anették, Zsigmond Angéláék és Dietz Gusztávék mérték össze erejüket, az utóbbi két páros szinte végig fej-fej mellett haladtak, nagyon szoros volt a küzdelem, azonban Béres Anett és Sáfrány Emese már rögtön az elején lemaradtak, mert nem találtak időben fuvart, így a többiek szinte behozhatatlan előnyre tettek szert.

A többiek már feszülten várták a hosszú ideje hajszázó versenytársaikat, majd Szuperák Barbara felkiáltott, hogy látja az egyik párost visszafelé szaladni a kiindulási pontra. Ördög Nóra elmondta, hogy az igazán fontos, ki ér vissza elsőként, végül Laky Zsuzsi és Dietz Gusztáv futott be elsőre, majd szinte velük egyidőben Béres Anett és Sáfrány Emese, aki majdnem végig lemaradásban volt, és alig maradt le Mészáros Bende és Zsigmond Angéla, minden párosnak sikerült megszereznie a két rózsafűzért. A műsorvezető Ördög Nóra elmondta, hogy a műsor történetében ennyire szoros hajsza még soha nem volt.

Ázsia Expressz
Cserpes István és Cserpes Laura váratlanul feladták a küzdelmet családi okok miatt
Fotó: TV2

Zsigmond Angéla könnyek között jött rá, hogy ők értek be harmadikként, ez azt jelentette, hogy ők estek ki a játékból. Ezek után durván összeveszett Szuperák Barbara a győztes házaspárral, Dietz Gusztávékkal. Majd váratlanul Cserpes István szakította félbe a veszekedő párosokat, és könnyek között vallottk be lányával, Cserpes Laurával, hogy haza kell menniük, ugyanis Cserpes István édesanyja váratlanul meghalt, így feladták az Ázsia Expresszt. Így az apa-lánya páros átadta a lehetőséget a hajsza vesztes párosának, Zsigmond Angélának és Mészáros Bendének, hogy helyettük folytassák, így végül nem ők távoztak a versenyből.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!