Őrjöng Berki Krisztián édesanyja, miután meggyalázták fia sírját – videó

Vágólapra másolva!
Egy ismeretlen tettes meggyalázta Berki Krisztián síremlékét a Farkasréti temetőben. Most erre reagált dühösen az édesanyja.
Vágólapra másolva!

Berki Krisztián sírhelyére valaki egy vasalót helyezett, a sírgyalázás miatt nagyon kiakadt Berki édesanyja. A Tények Plusznak megszólalt az eset kapcsán Mayer Júlia. A gyászoló anya nem tud és nem is akar megbocsátani az elkövetőnek, aki meggyalázta egyetlen fia nyughelyét.

Szégyelljék magukat, akárki volt. De ha tudnám, hogy ki, biztos, hogy agyonverném. Biztos, hogy számon kérném, hogy lehet valaki ilyen rohadék. Milyen ember ez?! Normális ember ilyet nem csinál!

– mondta dühösen, a könnyeivel küzdve Júlia. „Ezen rendesen felhúztam magam, hogy lehetnek ilyen gyalázatos emberek. Egy halottat így megalázni!" - tette hozzá.

Mayer Júlia nem tud másra gondolni az ízléstelen tréfa óta, mint hogy hogyan képes valaki ekkora aljasságra. „Majd a sorsa utoléri. Az ilyen gonosz embereket nem bírom elviselni. Ez szemétség! Ez az alja! Egy féreg lehetett. Lehet, hogy jót is röhögött magában” – fakadt ki az összetört édesanya, aki hozzátette, a poén, amihez sokan kötik egyetlen fiát, még csak igaz sem volt. 

Berki Krisztián édesanyja a mai napig összetörten gyászol

Elárulta a riportban még azt is, hogy fájdalma nem csillapodott, nap, mint nap azon őrlődik, hogy Berki Krisztiánnak miért kellett ennyire korán és hirtelen itt hagynia őt és a családját, két kislányát.

Nem vagyok jól, mert van, mikor egész nap eszemben van, hogy miért kellett elmennie. Még most sem tudom felfogni, hogy miért kellett ennek megtörténnie. 

(...) Nagyon fáj, hogy elveszítettük egy szem gyermekünket, és még ennek vagyunk kitéve"- mondta a TV2-nek. A vasalót azóta eltávolították Berki Krisztián sírjáról, az édesanyja pedig bízik abban, hogy soha többet nem kell ilyen esettel szembesülnie a családnak.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!